Yeni vakaların azalmasının sebebi karantinadır.
Diğer yandan İyileşme varsa ilaçta var.
Fakat iyileşme karışık kuruşuk kombine ilaç setiyle oluyorsa bunu her devletller ve insanlar bilmeli.
Çin bu konuda ne kadar şeffaf bilinmiyor.
İran ne kadar şeffaf bilinmiyor.
Bana göre, daha doğrusu dünyaya göre, en dogruya yakın İtalya geliyor
Rte.nın evden çıkmayın mesajını dinledim. izole edilmiş bir yerde promoterde ne yazılmıssa ona bakıp konuşma yapıyor. yani gözü yanlış tarafa bakıyor. birde kanada başbakanını izledim küçük fakiir evinin kapısının önüne çıkmış doğal olarak konuşuyor. içinden ne gelirse onu anlatıp güven veriyor halkına. bizimki ise 1 odada kendisini korumaya almış. göz kaymış bir vaziyette halka nasıl güven verecek acaba.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...arisi-5694199/
Fransa Almanya İngiltere şimdilik bir İtalya olmadı. Yada böyle söylemek için 3-4 gün daha beklemek gerekiyor. Çin gibi değiller, Çin de bir telefon operatörünün 8 milyon abonesi kayıp. Çin de tedbirler ve ölü sayısı örtüşmüyor. Geri zekalı Çin ölüm rakamını doğru söyleseydi dünya kesinlikle bu hale gelmezdi. 700 den kademeli 2 trilyon dolara fed 1 haftada neden geldi. İsrail %16 işsizlik açıklıyor hemde kısa bir sürede. Liderlerin sistemlerin para değerlerinin değişeceği cam gibi görünüyor. Avrupa bunu atlatır ama acısını çıkarır. Tüm ülkeleri bekleyen sistem yıllarca sürecek koalisyonlar olacaktır.
Açıklanan ekonomik paketler gerçekten çok büyük (bazıları GDP'nin10%'u) ancak etkisini değerlendirirken sadece ipin uzunluğuna bakmayı, kuyu da çok derin olabilir. Yani evet kağıt üzerinde ör. altın pozitif ama global bir deflasyon altının çok daha düşmesi demek olur. Şant manukyan.
Virüsün Çin’de belirmesinde gram altına döndük sonra bozduk, ama bu sürede altını her zaman izledik. Şimdi anomali güzel işliyor, şöyleki hisse hareketlerinde iyi bir kitle yakalandı, bunu ABD borsalarında görebiliyoruz. Virüsle altına saldırı başladı ve ons 1700 gördü sonra hızlı 1450 dolara geriledi, diğer bir kitle ise altında bekliyor. Hep 1700 gördü bize alım fırsatı verdi diyerek hemde buhran geliyor altın güvenli denildi. Kuyumcuda fiziki yok ve marj yüksek, mesela gram 315 lira kuyumcu 330 dan veriyor. Geldik en büyük anomaliye, para basılıyor ve dağıtılıyor, kraliyet İngiliz’i de basacağım de di. Parite ilk kez 1,07 altına geldi. Şuan dolar basıldığı İçin yatırımcı uzak kaldı. Bir süre daha uzak kalacak. Ama swap hareketleri kapatılsada üst akıl dolara şekil verecektir. BİST içinde küçük büyük çok yatırımcı plansız bir şekilde içeride kaldı, kapılar kapalı. Çıkış hızlanırsa tahvile yönelmez, altın almaz, geriye çok basılan ve ilgi görmeyen dolar kalıyor. Aklı başında yatırımcı bu para basımı hikayesinde dolar almaz. Küresel sermaye ise aklı başında yatırımcı zaten sevmez. Çok hızlı hareketlerin olacağı günler bizi bekliyor. Eliot teorisine göre BİST 96 bine gitmeli, 88 sonra 92 ile üçgen yapılmalı, 1-2 ay sonra ise eliot 72 gösteriyor. Eliot 96 verirse değerlendirmek bir fırsat görmek gerekir.
Çin 8 milyon aboneyi nasıl kaybetmiş yahu., olsa olsa kurallara uymadıkları için aboneliklerini kesmiştir.çin insanlarına iyi vatandaş notuyla baskı altına alıyor. Notu düşenler bir çok hakkı kaybediyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri