Sayfa 408/1006 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Çarşamba ayusu bu hafta da gelmeyecek ellam.

Bir gece yatıp sabah uyandığımızda bir bakmışız çok önemli bir olay bekliyorum...özellikle dışarıdan beklıyorum...İrana bir saldırı başta...bu Abd İsrail kahpesi rahat duymayacak....bu savaş yayılacak..başka cepheler vs...biz çok etkileneceğiniz.icerde...İsveç vs..bence hikaye..yine taviz verecekler hiç bir getiri almadan onaylanacak..ilerde bir kara harekatı haberleri vs..kullanirlarsa şaşırmayın....

Recaro koltuk deyince nçavuş nickli bir emmi vardı. Uzun zamandır görmedik, bugatti veyron'dan atıyordu hani mesajları.

4. Hiç umudum yok. Tek lot almadım en iyisi borsayı bırakmak.

Aptal sindo.....sana borcum mu var.... hayalî poz yazacam....sen gerçekten hasta ruhlu bir kişilisin....sana aslında üzülüyorum....güvensiz bir kişilik yapısından dolayı,dostlarını bile üzen bir yapın var.... dostun da yoktur gerçek hayatta....sana tavsiyem insanlar ile iyi geçin....

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    portföyde her hisse tabii ki o kadar kazandırmadı. ama 2 yıldan fazladır anadolu sigorta tutuyorum. % 997 kar gözüküyor.

ikinci sırada tursg. %667.

3. oyak çimento var. %625.

al sat yaparak bunu kazanmam imkansız. bir daha da böyle bir zaman çok zor.
    getirisi n oldu ev aldın mı ya da arsa ya da bir villa ) yahu borsada sunu aldım bunu aldım diyen hic yok çevir dursun
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ben çoğunlukla insanların psikolojisini görmek için forumları takip ediyorum. böylece değer yatırımı işini kanıksadım. satmak trade falan artık aklımdan bile geçmiyor.
    El turco abi sen yatırımcı olmuşsun,
    Mesela bi arsa aldın zırt pırt alıp satıyon mu, değer yatırımcısı olmuşsun
    ama emlakcı paso alıp satıyor komisyondan kazanıyor
    Borsa da aynı, alıp satanlar yatırımcı değil komisyondan kazananlar
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    getirisi n oldu ev aldın mı ya da arsa ya da bir villa ) yahu borsada sunu aldım bunu aldım diyen hic yok çevir dursun
    ev zaten oturduğum bir tane var. henüz hiç para çıkarmadım dışarı. erken olduğunu düşünüyorum. maliyet fiyatın yanında cücük kadar gözüküyor. satsam ne alacağım psikolojisi var

Sayfa 408/1006 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •