Sayfa 409/1001 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Viop XXXIX

bu teknik temel tartışmaları ezelden beri var. kimseye faydası yok.. yerine göre hepsini kullanmak, kullanabilmek gerekir. konjektür okuması ile beraber. piyasadaki hakim duyguyu da hissetmek, gündemi takip etmek.. hepsi işin bir parçası.. önemli olan para kazanmak veya en kötü durumda maliyeti iyileştirmek..

bugün savaşı kaybedebilirsin ama yarın kazanmak için en iyi durumda olmak gerekir.. iyi maliyet ve kapital ile..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Verdim verecem çok pis salacam..Her an çökebilirim..Bak başladım çökmeye hala short açmıyor musun..
    Seans ları başlamıştır.

3.  Alıntı Originally Posted by breakeven Yazıyı Oku
    e şimdi lübnanı takit ediyoruz mevduatlara el koyacaklar şirketler batmazmı . seçimi kaybetmektense ülkeyi batırırım diyor haşmetbahınız
    Mevduatlara el koymak kolay değil. Onların bile bir sınırı var.
    İlaveten kendi oy vereni daha fazla dolarize. Elektrik faturası yüksek geldi diye önce onlar sokağa çıktı, ısıtıcıları yere attı. Bu kesim genelde yemez ,içmez , gezmez ya dolar alır ya da altın. Kuruşuna el atarsan da sen ben korkar ses edemeyiz ama onlar çok kızarlar
    Son düzenleme : emregunes; 08-02-2022 saat: 15:17.

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Verdim verecem çok pis salacam..Her an çökebilirim..Bak başladım çökmeye hala short açmıyor musun..
    Seans ları başlamıştır.
    zannımca akşam pazarına verir, gece SP ile alır

5. 2220 de çok zorlandı

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    2220 de çok zorlandı
    20 günlük ortalama . Üstünde kapatırsa yukarı trent güçlenecek. Gerçi buraya teknik bir şey de yazmamak lazım
    VIOP forumunda duygular ile al-sat yapmaya çalışan bir milletiz Ülke olarak herşeyimiz ters ...
    Günün en düşüğü 2200 de fibo 38,2 desteği. O da şans tabi. Denk geldi döndü

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bu teknik temel tartışmaları ezelden beri var. kimseye faydası yok.. yerine göre hepsini kullanmak, kullanabilmek gerekir. konjektür okuması ile beraber. piyasadaki hakim duyguyu da hissetmek, gündemi takip etmek.. hepsi işin bir parçası.. önemli olan para kazanmak veya en kötü durumda maliyeti iyileştirmek..

bugün savaşı kaybedebilirsin ama yarın kazanmak için en iyi durumda olmak gerekir.. iyi maliyet ve kapital ile..
    tartışma olabilir ama teknik seviyenin en yüksek olmasını beklediğim VIOP forumunda teknik tartışılıyor ise vay ki vay ...15 dk lık lar ile al sat yapıyorum gün içi işlemlerde. neye bakacağım. Özsermayeye mi
    1 gün artı kapanışta endeks 3000 olacak , 1 gün eksi kapanışta endeks 1600 ... E yani ???

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    tartışma olabilir ama teknik seviyenin en yüksek olmasını beklediğim VIOP forumunda teknik tartışılıyor ise vay ki vay ...15 dk lık lar ile al sat yapıyorum gün içi işlemlerde. neye bakacağım. Özsermayeye mi
    1 gün artı kapanışta endeks 3000 olacak , 1 gün eksi kapanışta endeks 1600 ... E yani ???
    tartışma olmasın zaten..para kazanmak kolay bir şey değli. elimizdeki her şeyi kullanabilmek gerekir, teknik temel vb her şey dahil.. sadece alıp bekleyenler (spot) temele ağırlık verir mesela orada temel bilgiler genelde işe yarar..

ama viop forumunda biz biliyoruz ki alıp beklemek iyi bir şey değil. kısmi realizasyonlar (herkesin yöntemi farklıdır) da yaparak (al/sat) maliyeti iyileştirmek yarında masada oyunda olabilmek için gerekli bir şey. 15 dklık yapıyormuşsun. ben 5 dk ve 1 saat kullanıyorum. bir de üstüne stdDev miktarına bakıyorum 5 dakikalıkta (22 peryot). eğer konsolidasyon varsa stdDev miktarı çok düşecektir. trade için iyi enstrümanlar genelde stdDev grafiği aynen böyle sinüs dalgası gibi hareketli ve yüksek frekanslı olanlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 409/1001 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •