Enkadan iyi para kazandık bu arada
svg
Enkadan iyi para kazandık bu arada
svg
yatırım tavsıyesı degıldır
Aşağıda daha önce yazdığım yazıyı bir daha gözden geçirebilirsiniz, AŞAĞIDA COPY-PASTE YAPTIM ,orada kimseye kesin hedef fiyat verdiğimi göremezsiniz ; bu benim düşüncemdir ,kimseyi yanlış yönlendirmek istemem vebal almak istemem demişim !!
80 liralar kırılabilir hatta 40-50 liralar görülebilir demişim !! olacak dememişim ...görülebilir kırılabilir demek İHTİMAL DAHİLİNDE ANLAMINDADIR TÜRKÇE DİLİMİZDEDİKKAT EDİN YADA HİSSENİN FİYAT GİDİŞATINI İYİ İZLEYİN DİYE BİR UYARIDA BULUNMUŞUM
EVET BEN BİR İYİLİK MELEĞİYİM ,SİZİN BANA YAKIŞTIRMANIZ BUYDU DEĞİLMİ .. BU FORUMDA ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK YAPTIĞIM İÇİN HA HA HA HA
ANLAYABİLENE...
burası bir forum herkes bir şeyler paylaşır herkes okur ,kimileri kendilerine bir pay çıkartır farklı düşünceleride süzgeçten geçirir ,bu iyidir
yazdığım yazı ile alay edip dalga geçmeniz bana sizi anlatır ama zarar vermez ,ben bildiğimi okurum ,bildiğimi okuyarakda şimdiye kadar hep kar ettim çok şükür zararımız hiç olmadı ,Allah mahçup etmedi bizi kimseye, nick adıma bakarsan neden öyle bi nick name aldığımı belki hayal gücün izin verirse tahmin edebilirsin..
YA YAZIMI ANLAYARAK OKUMADINIZ HALBUKİ ÇOK AÇIK VE NETTİ YADA OKUDUĞUNUZU ANLAYAMADINIZ BU BENİM SUÇUM DEĞİL...
BENİM YAPTIĞIMI YAPMAK ZORUNDA DEĞİLSİN ,YAPARSAN YADA YAPMAZSAN KAR VEYA ZARARINI ZATEN BENİMLE PAYLAŞMAYACAKSIN
FORUMLARDA BİRİLERİYLE KARŞILIKLI ATIŞMAM AMA SİZİN ALAYCI TAVRINIZI GÖRÜNCE CEVAP VERME ZORUNLULUĞU HİSSETTİM , SANA BOL KAZANÇLAR ARKADAŞIM
tahminim 40-50 liaralar toplanacağı fiyatlar olacak
tabi bu benim düşüncem
ben 186 dan düştüğünde satmadım ama patronun haberini okuduğum aynı gün bende bu düşünce gelişti ve yakınımıda arayarak o gün hisseyi sattım 126 liradan ,daha sonra bi kaç defada al sat yaparak maliyeti daha da düşürdüm
kimseyi yanlış yönlendirip vebal almak istemem ama düşüncem ve şahsi görüşüm budur 100 lira altı kapanış yapınca düşüncem şekillenmeye başladı diye aklımdan geçti,
o fiyatlara gelirse tabiki orda kalmayacak hisse toplanıp ortaklık haberi düşer sonra ver elini 200 üstü
ama beklemek yerine satıp alttan almak daha mantıklı değilmi 10 lira dahi alttan alsan hisseyi ciddi bi kar yazıyorsun hisse adediyle çarptığında
patron konuştuğunda satıp bu fiyatlardan aldığınızı bi düşünün hele
kimseyi etkilemek istemem ama 80 liralar dahi kırılabilir ve 40-50 lişralar görülebilir bilginize
yatırım tavsiyesi değildir ,düşüncelerimi paylastım ortaklarımla
20 ocakta yasaklar bitiyor hisse geri alım programıda yok yasak bitene kadar yeni hisse alım programı açıklansada açığa satışlarla kağıdı baskılamasalar bari zira en çok açığa satış bu kâğıtta oluyor sanki .okun üzerindeki .ok sinekleri gibileri
Patron fiyat şişti diyor. Şişik fiyattan hisse alırsa firmayı zarar ettirir bile bile.
Bir ay aradan sonra seans açılışını pozitif görmek güzel...![]()
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
Polyesterin hammaddesi olan PTA yatırımının Haziran ayına kadar yetiştirileceğini, Kasım Ayının son haftasında yapılan Uludağ Ekonomi Zirvesinde sayın Erdemoğlu bizzat açıklamış... Hemen akabinde başlayacakları liman ve petro kimya tesisi ile ilgili açıklamayı da yapmış... iki video aşağıdaki linkte...
https://twitter.com/Recepkoksaal/sta...35140154609664
https://twitter.com/Recepkoksaal/sta...37132591648769
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
Mart ayından itibaren haber akışlarını takip etmek lazım
Güzel haberler bekliyorum sasamızdan
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri