Uzaktan bir gölge geçti san ki....
Uzaktan bir gölge geçti san ki....
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Sayın Filozof, farkındaysan bir cisim yaklaşıyor demedim. Bir gölge geçti sanki dedim. Ya değilse endeks 11 500 iken 13 000 civarı olan bir hisse endeks 10 600 olmuş, neredeyse 3 te 1 fiyatta. Oralaradan satmadık buralardan hiç satmayız. kademeli alışlarımız devam ediyor. Konyada bağlandık kaldık. Hakkımızda hayırlısı K.Y.T.D.
Yibitasin 30 gun arasini degerlendir bari!Piysa sana kaldi
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:
|
Şirketimize ait Yozgat Çimento Fabrikasının klinker üretim hattı 19.07.2025 tarihi itibariyle yaklaşık 30 gün planlı olarak durdurulmuştur. Yıllık bakım nedeniyle gerçekleştirilecek olan bu duruşun çimento üretim ve satış faaliyetlerine herhangi bir etkisi olmayacaktır.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
5650ye kadar çektiler ama yine murdar etti nagihan!
Yer İmleri