Sayfa 41/1001 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 321 - 328 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Okt t+1 grubunda mıydı arkadaşlar
    T+1 Grubunda evet

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Ana para korumalı petrol fonu çıkarıyor arada akbank onu diyorum
    Ana para korumalı fonların şu anda satışı yok, çıkarsa alınıyor.
    Şu anda petrole dayalı sadece AES alınabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    T+1 Grubunda evet
    Tşkler 1 günlük kayıplı hesaplama yaptı mı hiç yuji usta
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

4.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Tşkler 1 günlük kayıplı hesaplama yaptı mı hiç yuji usta
    Sanmıyorum fiyat farklarından giderek otomatik hesaplama yapıyor. Sn.Yuji. 1 gün satış yapılan günede bağlı Cuma satış yapılırsa 4 gün oluyor kayıp o yüzden karışık olur hesaplama.

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sanmıyorum fiyat farklarından giderek otomatik hesaplama yapıyor. Sn.Yuji. 1 gün satış yapılan günede bağlı Cuma satış yapılırsa 4 gün oluyor kayıp o yüzden karışık olur hesaplama.
    Okt nin getirisi fil in altında kalıyo 1 günlük kayıpla sanki
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

6.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Okt nin getirisi fil in altında kalıyo 1 günlük kayıpla sanki
    Sn.Yuji'nin tablosuna göre bir aylık MK karşılığı oran olarak 25.96 getirmiş. 1 gün valör çıkarsanız 0.8-0.9 gibi bir etkisi oluyor benim hesaplamaya göre. Oda %25 yapıyor FİL'den fazla yine. Tabi zaman aralığı kısalırsa etki daha fazla olacaktır. Bir haftalık dilimde 3.5 puanlık etki oluyor o zaman 22'lere falan düşüyor MK karşılığı oran. T+1 etkisi vade uzadıkça azalıyor. Günlük alsat mantıklı değil T+1 Fon için.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ana para korumalı fonların şu anda satışı yok, çıkarsa alınıyor.
    Şu anda petrole dayalı sadece AES alınabilir.
    Aynen şuan yok ama gelecek yakında, bekliyorum bu sefer alayım diyorum

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sn.Yuji'nin tablosuna göre bir aylık MK karşılığı oran olarak 25.96 getirmiş. 1 gün valör çıkarsanız 0.8-0.9 gibi bir etkisi oluyor benim hesaplamaya göre. Oda %25 yapıyor FİL'den fazla yine. Tabi zaman aralığı kısalırsa etki daha fazla olacaktır. Bir haftalık dilimde 3.5 puanlık etki oluyor o zaman 22'lere falan düşüyor MK karşılığı oran. T+1 etkisi vade uzadıkça azalıyor. Günlük alsat mantıklı değil T+1 Fon için.
    Çok tşkler... En az 30 gün kalınmalı zaten valörlü fonlarda.. Okt de sadece yda inşaat şirketi ödeme güçlüğü yaşayabilir mi diye düşündüm.. 190 milyon ihraç edip 6 ay içinde 33 milyon civarı faiz ödemişler.. Aylık nette 5,5 gibi oran.. Sürdürülebilir gelmedi

Sayfa 41/1001 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •