arkadaşlar referandumda evet çıkarsa uçar falan diyorsunuz ama bu adamın hükümete yaranmak için neler yaptığnı bilen bilir. bağımsız idare heyeti üyelerine bakarsanız anlarsınız. hayl kırıklığı olabilir.
arkadaşlar referandumda evet çıkarsa uçar falan diyorsunuz ama bu adamın hükümete yaranmak için neler yaptığnı bilen bilir. bağımsız idare heyeti üyelerine bakarsanız anlarsınız. hayl kırıklığı olabilir.
Hiç sanmıyorum. Demek istediğim politik değildi. Evet'in geçicide olsa bir süreliğine piyasalara hayır dan daha fazla genelinde olumlu yansıyor olacağı. Yoksa hava hoş evet de olsa, hayırda olsa en fazla 1 ay sonra reality çarpacak yüzümüze global ekonominin ön gördüğü salınımda. Ama ben ülkeme inanıyorum. Çok jeopolitik bir yerde konumumuz vezirde oluruz rezilde
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabah sabah 1.4 milyon lot işlem. sonra nete bakıyorsun bir halt yok. dağıtıyormu topluyor mu belli değil.
18.04.2017 endeks 92.000 Sinpaş 0.59
1 saatte 1 milyon lot işlem. çoğu zaman bakıyorum biri 59dan 500 bin lot almış 59dan 500 satmış oluyor. ne halt yiyorsa bu üçkaatçılar...
spk denilen kuruluş ne işe yarıyo ben bir türlü anlayamadım,şirketler halka açılırken allayıp pulluyorlar o biçim sonrada yatırımcıyı soymak için ellerinden geleni yapıyorlar ve denetleyeci ve düzenleyici kuruluşlarda bunlara seyirci kalır,yazıklar olsun zehir zıkkıp olsun garibanın üç kuruşuna göz diken .........................................
2 milyon lot oldu hacim... la bu bist100e girmeye mi çalışıyor tekrar aceba?
muratgilin damından atlayamadım, muratgilin damından atlayamadım.....
Yer İmleri