Bundan yaklaşık 3 ay kadar önce Trump ile kuzey Kore kapışmasında herkes savaş çıktı çıkacak derken deli gibi altın alıyordu. Ston reis 1279 dan 2 gün öncesinde short açmıştı. Altın savaş muhabbetine 1295-1282 sonra tekrar 1295 yaptı 2-3 gün. Herkes 1305 ı geçsin 1350 ler hedef derken, ston reis önce 1245, sonra 1220 dedi. Ve 10 gün sonra ston reis haklı çıktı 1224 ile.
Bunu niye anlattım, viop kabul ediyorum oyuncak oldu birilerinin elinde, altın gibi global ve güçlü değil. Teknik birebir işlemeyebilir ve sapmalar olabilir. Ama gecikmeli de olsa teknik eninde sonunda çalışır. Kaldıraç ve stop noktası ayarlanabilirse. Ston reis 133000 de stop olurum demiş ve bugünden söylemiş.
Not: viop yada dolarda pozisyon taşımıyorum. Uzun zamandır sadece opsiyon işlemi yapıyorum. Sadece ston dostum engelli olduğu için cevap yazamamis, bir yere gittiği yok. Belirtmek istedim. Sonuçta üzerimizde bir dost olarak hakkı var. Biraz uzun yazıp kafanızı sisirdiysem , kusura bakmayın arkadaşlar.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler Septimus,
Kendisi kıymetli biri, bu forumda pek çok kişi gibi o da benim nazarımda önemli bir yer ediyor. Burada insanlara yol göstermeye çalışan iyi niyetli kişilerin çoğalması hepimizin arsuzu diye düşünüyorum.
Bu nedenle sen de kendilerine selamlarımı iletirsen sevinirim.
Gun ile beraber bizi gerçekten aydınlatıyor.
Kısa zamanda yazılarını bekliyoruz.
Teşekkürler
Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...
Buralara emekli paranı mı sokuyorsun abi..
Mazallah..
Sakın..
Senin siyasi görüşlerini de biliyorum..
2012 de olanların aynısı olmadan olmaz..
Kısaca şablonu çizim millet örnek alır..
48-63..Gel gel çıkışı inanmayııııınn..
63-54 (akbnk citi çok düşük bi fiyattan satış) demedik miii
63-86..ne oluyoruzzzzz...
86-77 demedik mi...
77-86...yok artıkk..
86-93 bu borsa düşmez not arttı yabancı akını olacaktır..
gevşedi mi gir bir yerlerden..
Ortalama maliyet 127450 civarına kadar geldi bende işte üstü palaya kalsın artık.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
son mu bu kursunlar reis. stop neresi.
Yer İmleri