Sayfa 410/1001 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: Viop-XX

1. Daha dün demiştim o çizgileri geçer mi yoksa yeni vadeye mi bırakır diye.

Bırakmadı 2 çizgi tamam. Son çizgiyi de kucağa alsın ilk hedef xxx bin üstünü yazmayım.
    Şimdi, grafik+hacim+apsd+indicatör (x,y,z,t,y) inceleyeceğiz.

Ne zaman atılıyordu sıfır sıfır sıfır.

Bir de bankalar gitseydi 140 bin üzeriydik.

150 üzerinde sıfır atılabilir

2. Koç, İş, Sabancı hisselerinde yabancı işlem yapıyor ise yapıyor bademler girmiyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Bist100'un 27 eylul 2019'da , 12800 puanlik dususten onceki gun niye 3 bin puan yukseldigini hatirlayan var mi?

4. Sabaha long baslamistim ama dowf eksi bizimki notr acinca kapamistim. Aksama biraz vadeli endex %10 short girdim. 700 puanda yedim. Geçen yine buralara gelirken 127 den 129600 a kadar her 400 puanda bir parca yapmistim ve tepede hernekadar döneceğine emin olsamda tırsmıştım. Sonra 125 e gelince ulan ne tırsıyorum keşke çok daha fazla yapsaymışım dedim. Yine aynı yere geldi yine aynı duygular turksel bugun en az 400 puan etki etmiştir. Yarında tavana giderse birde dow artı olur bankalar katılırsa

5.  Alıntı Originally Posted by demiranil50 Yazıyı Oku
    Bist100'un 27 eylul 2019'da , 12800 puanlik dususten bu onceki gun niye 3 bin puan yukseldigini hatirlayan var mi?
    Öyle ne günler gördük. Altın vuruşlu. Dowun yıkılması lazım yoksa shortculari işi zor inat eden ve çoğaltan bu sefer batabilir. Normalde bankalar bin mgros asels zayıftı sonradan zayıf olanlarda yürüdü. Dow artıya dönerse yarın stop patlatmaca ve batırmaya oynarlar. Açığa satış yasağı olduğu için shortculari batırmak çok daha kolay.

6.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    sabırsızlıkla bekliyorum sayın frappe

hatta aldığın fiyatın aşağısına satma yasağı olsun
    Kural koyucu [emoji41] sizi kirmayacaktir Sn Besonderes

Bir gün sabah ; marjin %20 ye cikartildigini ögrendigimizde ;shortcularin felaketi olacak..

7.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Öyle ne günler gördük. Altın vuruşlu. Dowun yıkılması lazım yoksa shortculari işi zor inat eden ve çoğaltan bu sefer batabilir. Normalde bankalar bin mgros asels zayıftı sonradan zayıf olanlarda yürüdü. Dow artıya dönerse yarın stop patlatmaca ve batırmaya oynarlar. Açığa satış yasağı olduğu için shortculari batırmak çok daha kolay.
    Dow %7 düştüğü gün bile biz tınlamadık. Biz dusmeyiz. Long aç kapa yapın. Yoksa zarar edersiniz.

8. Pastaya bakın. Yarın 114.000 kesin. Ky şort yapmış. Dow %2 bile düşse biz artı kapatırız.

Sayfa 410/1001 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •