kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
YLC mi GZL mi?
Boşuna tartışıyonuz ustalar. Becerebilene hisse alsat en iyisi
Bence fonla filan uğraşmayın, hisse alsatını öğrenin.
Şu makale yardımcı olabilir. Belli bir limiti aşınca beyan etmek gerekiyor anlaşılan (her sene değişiyor).
https://www.finansgundem.com/yazarla...yazisi/1643305
Osmanlı portföy ile ilgili yanıt veren arkadaşlara çok teşekkür. Evet bir fonda performans kaybı olmaya başladı mı, onun toparlanmasını beklemek biraz aptalca oluyor. Ben bunun en güzel örneğini Mükafat Katılım Hisse Fonunda, kısmen Albaraka Hisse Fonunda yaşadım. Mükafat'ta (tecrübesizliğime verin), evli aşkı kendisine geri dönecek diye yolları gözleyen kızlar gibi bekledim durdum, ıhııh, en kötü hissenin bile uçtuğu dönemlerde süründüler. En sonunda azar azar çıkıp başka fonlara kaydırdım. Albaraka bir nebze de olsa toparladı, hala gözlüyorum miskinliği tamamen atmış mı diye. Tacirler ise nispeten toparladı ama "sen de herkes gibisin artık" tarzı bir fona dönüştü; Oyak'ın birinci değişkeni Tacirleri solluyor mesela.
Böyle sümsümleşip de bir şekilde acayip ataklar yapan bir tek IPB var galiba (benim gördüğüm).
Bu arada Ünlü Portföyün serbest hisse senedi fonu ULH bir ayda %180,467746 getiri sağlamışFonda 5 şanslı yatırımcı var.
Yer İmleri