Sayfa 410/608 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    bakıyorumda ya kardeşim 5,44 den sattım dediğin 13,418,0,8 mal yıl başında yokken şimdi neden senin hesabında görünüyor dememiş bizim milletin sorunuda bu. bu yüzden önüne gelen öpüyor
    Ne yazık ki onu soracak olanları değil, hisseyi pazarlayıp milleti soyanları dinlemeyi tercih ediyorsunuz da on dan..!!!

Yeni isimler yeni hesaplar ile cambaza bak cambaza deyip malı götürmeye devam ediyorlar, her haberi içeriden alanlar böyle saçma bir bilanço için adam gibi iki kelime etmiyor, sonra biz bunlar Ahmet efendi nin kuçuları deyince suçlu oluyoruz..!!!

Neyse; yazmıyacaktım ama bu 13,4 milyon lot gerçekten mide bulandıran bir iş, Bodrum'da alınan yerin ardından verilen lotların şimdi de kemerde alınan arsa için verileceğini düşünüyorum, bakalım yanlış mı yoksa doğru mu düşünüyorum göreceğiz..;-))

2017 den beri sürekli kendi şirketine borç verip bunu farklı yollardan tahsil eden keltoşun yeni numarasını merakla bekliyoruz, Sülün Osman yaşasaydı eminim bu hırsızlardan korkar kaçardı, köprüyü sattım ama bunlar kadar çok insan kandıranı görmedin derdi kesin..;-)))

Bu arada, seçim sonuçları ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir...!!!

Herkes senmi 21 senedir ülkeyi soyanları dinliyorsun yarın defterinizi dürücez inş. Ayrıca mal geri alınmamış sehven yazılmış diye aciklama yaptilar okumadinmı... önüne gelen sana öpücük atıyor [emoji12][emoji1787]
     Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Ne yazık ki onu soracak olanları değil, hisseyi pazarlayıp milleti soyanları dinlemeyi tercih ediyorsunuz da on dan..!!!

Yeni isimler yeni hesaplar ile cambaza bak cambaza deyip malı götürmeye devam ediyorlar, her haberi içeriden alanlar böyle saçma bir bilanço için adam gibi iki kelime etmiyor, sonra biz bunlar Ahmet efendi nin kuçuları deyince suçlu oluyoruz..!!!

Neyse; yazmıyacaktım ama bu 13,4 milyon lot gerçekten mide bulandıran bir iş, Bodrum'da alınan yerin ardından verilen lotların şimdi de kemerde alınan arsa için verileceğini düşünüyorum, bakalım yanlış mı yoksa doğru mu düşünüyorum göreceğiz..;-))

2017 den beri sürekli kendi şirketine borç verip bunu farklı yollardan tahsil eden keltoşun yeni numarasını merakla bekliyoruz, Sülün Osman yaşasaydı eminim bu hırsızlardan korkar kaçardı, köprüyü sattım ama bunlar kadar çok insan kandıranı görmedin derdi kesin..;-)))

Bu arada, seçim sonuçları ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir...!!!
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

Vicdansiz amed [emoji12][emoji1787][emoji41] ela oda fiyatları 2 kişi bir hafta 350 binden (indirimli) 800 bine gidiyor villalarda yer yok bakalim otelden ne gelecek .

nasip....

4.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Herkes senmi 21 senedir ülkeyi soyanları dinliyorsun yarın defterinizi dürücez inş. Ayrıca mal geri alınmamış sehven yazılmış diye aciklama yaptilar okumadinmı... önüne gelen sana öpücük atıyor [emoji12][emoji1787]

Hem kimse bunu sormuyor diyorsun hem soranı taşlıyorsun, sev ne ayaksın..???

Madem geri alınmamış sehven yapılmış bir hataymış, neden satılırken de haber verilmemiş..???

21 senedir soya soya ülkeyi ve savunma sanayisini nerelere getirdik dünya görüyor, varsın senin gibi körler görmesin..!!!

Defterini dürmeye çalıştığın biz değiliz, bu ülkenin geleceği, ama sizde bunu görecek akıl da kalmadı maalesef..!!!

Kasetle koltuk sahibi olana yine kasetle ülke emanet edeceğinizi mi sanıyorsunuz..???

Buna inanıyorsanız Allah size akıl versin demekten başka bir şey yok..!!!

Bu millet Selo ve kavalayı serbest bırakacağız, özerklik getireceğiz Suriye Libya ve Akdeniz'de çekileceğiz, Rusya ya yaptırım yapacağız diyenlere oy verip vatanını satanları iktidar yapacak kadar aklını yitirmedi çok şükür..!!!

Yok teslim etmeyiz yok bilmem ne ulke sizin babanızın malımı buna halk karar verir memlekete 13 milyon sapik dolduranlarin vatan sevgisine inanmayız. Çadır mahkemelerini kazdirdiginiz çukurları actirdiginiz kozmik odaları unuttunuzmu..
    Hem kimse bunu sormuyor diyorsun hem soranı taşlıyorsun, sev ne ayaksın..???

Madem geri alınmamış sehven yapılmış bir hataymış, neden satılırken de haber verilmemiş..???

21 senedir soya soya ülkeyi ve savunma sanayisini nerelere getirdik dünya görüyor, varsın senin gibi körler görmesin..!!!

Defterini dürmeye çalıştığın biz değiliz, bu ülkenin geleceği, ama sizde bunu görecek akıl da kalmadı maalesef..!!!

Kasetle koltuk sahibi olana yine kasetle ülke emanet edeceğinizi mi sanıyorsunuz..???

Buna inanıyorsanız Allah size akıl versin demekten başka bir şey yok..!!!

Bu millet Selo ve kavalayı serbest bırakacağız, özerklik getireceğiz Suriye Libya ve Akdeniz'de çekileceğiz, Rusya ya yaptırım yapacağız diyenlere oy verip vatanını satanları iktidar yapacak kadar aklını yitirmedi çok şükür..!!!
    nasip....

6.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Yok teslim etmeyiz yok bilmem ne ulke sizin babanızın malımı buna halk karar verir memlekete 13 milyon sapik dolduranlarin vatan sevgisine inanmayız. Çadır mahkemelerini kazdirdiginiz çukurları actirdiginiz kozmik odaları unuttunuzmu..

Biz Nuri Killigiler'i Vecihi Hürkuş'ları Nuri Demirağ'ları unutmadık ve yenileri olmasın Selçuk Bayraktar'ın da onların yanına katılmaması için yarın üzerinize düşeni yapacağız, sizde daha öncekilerin izinden gidenleri fabrikaları kapatıp uçakları gömenlerin temsilcilerini seçmek için uğraşacaksınız, aramızdaki fark bu, mandacılar ve özgürlükçüler gibi..!!!

Boşuna heveslenmeyin, 7 kocalı Hürmüz den bu ülkeye de bu millete de bir fayda gelmez, adan açıkca yönümüz batı ve emperyalist ABD olacak diyor her konuşmasında, bir de bunlar kendine solcu diyorlar ya popomla gülüyorum bu tiplere..;-)))

Seçim sonucu;
    Reis: %55
    keMal;%37
    Sinan: %3,5
    İnce: %2,5
    Geçersiz %2

bay bay ....Mal...;-))))

Binlerce insanın göçük altında can verdiği maraşta togg oy için gezen adamlardan baska sözler beklenemez zaten iha siha gemi vs sizi gidi oslocular sizi ... yarın görüşürüz silişik..
    Biz Nuri Killigiler'i Vecihi Hürkuş'ları Nuri Demirağ'ları unutmadık ve yenileri olmasın Selçuk Bayraktar'ın da onların yanına katılmaması için yarın üzerinize düşeni yapacağız, sizde daha öncekilerin izinden gidenleri fabrikaları kapatıp uçakları gömenlerin temsilcilerini seçmek için uğraşacaksınız, aramızdaki fark bu, mandacılar ve özgürlükçüler gibi..!!!

Boşuna heveslenmeyin, 7 kocalı Hürmüz den bu ülkeye de bu millete de bir fayda gelmez, adan açıkca yönümüz batı ve emperyalist ABD olacak diyor her konuşmasında, bir de bunlar kendine solcu diyorlar ya popomla gülüyorum bu tiplere..;-)))

Seçim sonucu;
    Reis: %55
    keMal;%37
    Sinan: %3,5
    İnce: %2,5
    Geçersiz %2

bay bay ....Mal...;-))))
    nasip....

8. Bedelsiz Sermaye Artırımı
    Pay Grup Bilgileri
    Mevcut Sermaye (TL)
    İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
    İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
    Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
    Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
    Verilecek Menkul Grubu
    Verilecek Menkul Kıymet
    Nevi
    A Grubu, İşlem Görmüyor, TREOZAK00022
    4.636.942,682
    4.636.942,682
    100,00000
    A Grubu
    A Grubu, İşlem Görmüyor, TREOZAK00022
    Nâma
    B Grubu, OZKGY, TREOZAK00014
    723.363.057,318
    723.363.057,318
    100,00000
    B Grubu
    B Grubu, OZKGY, TREOZAK00014
    Hamiline
    Mevcut Sermaye (TL)
    İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
    İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
    Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
    Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
    TOPLAM
    728.000.000
    728.000.000,000
    100,00000
    Ek Açıklamalar

Yönetim Kurulumuzun 16.05.2023 tarihli kararı ile,

26.04.2023 tarihinde 2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın yapıldığı, Şirketin Sermaye Piyasası Mevzuatına göre hazırlanan konsolide finansal tablolarının aynen kabul edildiği, Kabul edilen finansal tablolar ile yasal kayıtlarında 31.12.2022 tarihi itibariyle 8.312.975.560,00 TL ve 2.157.685.743,92 TL net dönem karı oluştuğu, Şirket kar dağıtım politikası ve esas sözleşmesine göre hazırlanan kar dağıtım tablosunun genel kurulda aynen kabul edildiği, Kabul edilen kar dağıtım tablosunda belirtildiği gibi ilgili mevzuat gereği yapılan indirimler düşüldükten sonra ulaşılan dağıtabilir karın 728.000.000 TL.sının sermayeye ilave edilmesine karar verildiği anlaşılmış olup,

1. 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 18'inci maddesi ile Esas Sözleşme'nin 8'nci maddesinde yer alan hükümlere göre, genel kurulda alınan kararla sermayeye eklenmesi için ayrılan 728.000.000 TL'nin kullanılarak Şirketin çıkarılmış sermayesinin 2.000.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 728.000.000 TL'den 1.456.000.000 TL'ye çıkarılmasına,

2. Artırılan 728.000.000. TL için ortaklara bedelsiz hisse senedi verilmesine,

3. Konuyla ilgili işlemler için Sermaye Piyasası Kurulu'na izin başvurusunda bulunulmasına,

4. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından uygun görüş verildiğinde kararın tescil ve ilanına,

5. Kararın tescilini takiben sermayenin artırılması nedeniyle oluşan hisse mevcut pay sahiplerine Şirketimiz sermayesine iştirakleri nispetinde kayden dağıtılmasına, oybirliği ile karar verilmiştir.

Sayfa 410/608 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •