tahtayı yaptığını sanıyor 1 er lot kampanyası diyor sıkıysa bunu kayserilinin kağıdında da yap![]()
tahtayı yaptığını sanıyor 1 er lot kampanyası diyor sıkıysa bunu kayserilinin kağıdında da yap![]()
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
şaka maka şirketlerin sermayeleri kuş oldu araba bile alınamayacak bu fiyatlara dünkü ötvden sonra!
https://x.com/cactusladyyy/status/19...900141446?s=48
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Bu başlığı şu anda 4 kişi okumaktadır. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
ACA42
Eskiden ne güzeldi. Hisse biraz yükselse herkes burda olurdu. Şu duruma bak, eskilerden kimse kalmadı. Hissenin dengesini öyle bozdular ki, adeta sıka sıka hissenin suyunu çıkardılar. 13 nire 5,9 nire. hisseyi p.. ettiler. Tekrar 12..13 lere gelmeden buralar şenlenmeyecek herhalde....K.Y.T.D
verdi gazı 6000 olacak dedi 5950den sattı millet iyi yol tutturmuş
diyelim ki konya çimento sermaye artırdı ne yapardınız?
Sayın Filozof sermaye artırımını bu fiyatlardan yapacağını sanmıyorum. bana göre usul usul 2 ileri 1 geri yaparak 10 üzerine atar, daha sonra önceden haber alan lar hisseye girer. Bu arada 1.2 tavan daha yaptırır. Sermaye arttırımı haberi düşerse 1.2 tavan daha yapar. Sonra da biraz salar, demekki bedelsiz olayı kalmamış diye satanları alır. Daha sonra kimsenin beklemediği bir yerlerden bölünür. Konya bu! bedelsizi diğerlerin ki gibi olmayabilir. Sonrada konyanın efsane bölünmesini herkes konuşur. Ha ben bölündükten sonra hissenin rahatlayacağı ve asıl haraketi bölündükten sonra yapacağını düşünüyorum. Bu bir hayaldir, kimseyi bağlamaz. K.Y.T.D.
Yer İmleri