Sayfa 411/729 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon
Arama sonucu : 5832 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Atlayan çok oldu galiba

2. 1.80 üzeri bir hareket bekliyorum 2.seans

3.  Alıntı Originally Posted by nazelyon Yazıyı Oku
    Atlayan çok oldu galiba
    şu endekste bir dünya kağıt varken buna atlamaya değmez. gerçi çok düştü ama sportif işte.

4.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    şu endekste bir dünya kağıt varken buna atlamaya değmez. gerçi çok düştü ama sportif işte.
    Bu cibiliyetsiz hisseye vur kaç bile yapamazssın adamı hallaç pamuğuna cevirirler orman çocuğu ve arkadasları

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by realist123 Yazıyı Oku
    Bu cibiliyetsiz hisseye vur kaç bile yapamazssın adamı hallaç pamuğuna cevirirler orman çocuğu ve arkadasları

ben aldığımda doğruya doğru twiterda birisi grafik atmıştı. elimde kağıtta yoktu satmıştım. dedim hadi ş.ligi maçları gruplarda vs olacak iş yapar alırım veriririm yüzde 10-20 neyse. elimde patladı. stop olmadım.

6.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    ben aldığımda doğruya doğru twiterda birisi grafik atmıştı. elimde kağıtta yoktu satmıştım. dedim hadi ş.ligi maçları gruplarda vs olacak iş yapar alırım veriririm yüzde 10-20 neyse. elimde patladı. stop olmadım.
    Bir iki vur kaç yapar yemek cerez parasini günlük çıkarırım diye girdigim kagitta 30.000 tl mal oldu gerisini siz dusunun allah balalarını verecek bu seref yoksunu kisilerin

7.  Alıntı Originally Posted by realist123 Yazıyı Oku
    Bir iki vur kaç yapar yemek cerez parasini günlük çıkarırım diye girdigim kagitta 30.000 tl mal oldu gerisini siz dusunun allah balalarını verecek bu seref yoksunu kisilerin

30k çokmuş umarım kaybınızı telafi edersiniz.

8. nanırım çıkışı ben bozdum, boşaltınca 1,80 de malı çakıldı kekemm ver aşağıda toplayalım gülomm

Sayfa 411/729 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •