Sayfa 411/711 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon
Arama sonucu : 5684 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by vdthdf Yazıyı Oku
    Sabah epey bi can sıkmıştı

Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ortak sıkmayın canınızı. Grafik atarım. Biz canımızı sıkmamayı Sayın Ortağımız Sancaktar Beyden öğrendik. Karanlık odadan çıkışta burgan böyle cuma kapanışı gelip niye alım yaptı? Bu maktk böyle çıkıyor sonra iniyor. Bu çıkış ve inişlerde trade yapan ortaklar oldu forumda. Kimse kimseye zaten ne yapması gerektiğini söylemiyor bu forumda. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Hepsine saygı duymak gerekir. Açıkçılar hariç, bu benim fikrim. Ben bu maktk a satılması beklentisi ile yatırım yaptım. Düştüğü günlerde ek alım yaptım. Umarım çok iyi veriler gelir ve patron maktk ı satış için masaya yatırır.

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

2.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Ortak sıkmayın canınızı. Grafik atarım. Biz canımızı sıkmamayı Sayın Ortağımız Sancaktar Beyden öğrendik. Karanlık odadan çıkışta burgan böyle cuma kapanışı gelip niye alım yaptı? Bu maktk böyle çıkıyor sonra iniyor. Bu çıkış ve inişlerde trade yapan ortaklar oldu forumda. Kimse kimseye zaten ne yapması gerektiğini söylemiyor bu forumda. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Hepsine saygı duymak gerekir. Açıkçılar hariç, bu benim fikrim. Ben bu maktk a satılması beklentisi ile yatırım yaptım. Düştüğü günlerde ek alım yaptım. Umarım çok iyi veriler gelir ve patron maktk ı satış için masaya yatırır.

Sabahtan toparlandiktan sonra daha iyi. 2.02 den 2.15 %7 fark etti. Diger tarafta burdan donunce sanki son bir ayda 3 dip noktasi birlesti ve son bir aylik tepeler birlesince farkli noktaya taşinabilir. Bende grafik programi yok. Son bir aylik en dip noktlar birleaiyormu cizip atarmisini

Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. MAKTK - Makina Takım

Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku

Buradan döndüğümüze göre istikamet fena değil [emoji5]
    Umarım önümüzdeki hafta alımlar gelir ve gelecek güzel veriler ile daha güzel seviyelere doğru yelken açarız.
    Sırası gelmişken şunu da beyan edeyim, dünyanın en iyi grafikçisi filan değilim aman ha kalkıp yarın öbür gün ortak senin grafiğe bakarak yatırım yaptım, şöyle oldu böyle oldu filan demeyin ortaklar. Ben kendimce karalıyorum. Örneğin arada sırada üzerinde onaylanmış formasyonlar olan grafikler paylaşıyorum. O formasyonları zaten program kendi belirliyor, benim yaptığım sadece paylaşmak. Mühim olan o formasyon oluşumlarını çok önceden farkedip ona göre ufak ufak farklı seviyelerden toparlayıp sonra formasyon oluşup onaylanıp hedef fiyatlar belirdiğin de arkanıza yaslanıp yatırımınızın getirisini izlemek kalıyor. Bu meziyete sahip ustalar var ve onları saygıyla selamlıyorum.
    Biz daha “Çekirgeyiz” [emoji6][emoji4][emoji6]
    Herkese hayırlı hafta sonları dilerim.

4. Acaba döndük mü burdan gerçekten de....

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    @İBİLOĞLU
    @TRADE_MANYAGI

5.  Alıntı Originally Posted by İBİLOĞLU Yazıyı Oku
    Acaba döndük mü burdan gerçekten de....

Ooo ibiloglu ortak hiç sesin çıkmıyordu . Hoşgeldin😂😂😂

Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Ooo ibiloglu ortak hiç sesin çıkmıyordu . Hoşgeldin😂😂😂

Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çalı dibinde uyuya kalmışım 😀

@İBİLOĞLU
    @TRADE_MANYAGI

7. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

8. Bu pastaya güvenmeyin arkadaşlar.

@İBİLOĞLU
    @TRADE_MANYAGI

Sayfa 411/711 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •