Sayfa 411/992 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    yarın tepki olarak bankada vadelide duran dolarımın tamamını çekip eve koyacağım,hukukun ayaklar altına alındığı bir ülkede artık hesapta tutmayacağım bu iktidar gidene kadar da bozdurmayacağım. elimden gelen bu ve 23 haziranda gidip yine gerekeni yapacağım.
    Hırsızlığa karşı kiralık kasa da bir alternatif.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Demin kiralık kasa konusunu araştırdım
    Hiçbir hırsızlık deprem yangın vb garantisi , sigortası yok..koyduğunuz şeyi sadece siz biliyorsunuz..
    bu daha riskli bir durum değil mi ?
    Riski dağıtabilirsiniz kısmen kiralık kasa, kısmen başka alternatiflerle
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Varyemez Amca Yazıyı Oku
    Yahu bu Işık Ökte ve Belgin Maviş gibi tipler neden aynı şeyleri sayıklamaya devam edip duruyorlar anlamıyorum...
    USD 5.20'lerdeyken 5'lerin altına gerileme olacağına yönelik beklenti sunuyorlardı. Şimdi 6.20 olmuş, 6'nın altına gerilemesi mümkün diye söylemler devam ediyor

Borsa için de benzer yorumlar: Efendim 25 senelik kariyerinde Türk hissleri için bu kadar cazip fiyatlar görmemiş, bankacılık sektörü özellikle buna dahilmiş vs vs.

1 yıldır millet telef oldu TL'de ve Borsa'da, yeter yahu!
    I.okte bu yıl 5.50 yi geçmez diyen tip, simdi de 6 atina rahat gelir diyor, böyle tras hicbir yerde yok

4. Kılıçdaroğlu konuşuyor şu anda TV lerde Meclis grup toplantısında...

5.  Alıntı Originally Posted by Varyemez Amca Yazıyı Oku
    Yahu bu Işık Ökte ve Belgin Maviş gibi tipler neden aynı şeyleri sayıklamaya devam edip duruyorlar anlamıyorum...
    USD 5.20'lerdeyken 5'lerin altına gerileme olacağına yönelik beklenti sunuyorlardı. Şimdi 6.20 olmuş, 6'nın altına gerilemesi mümkün diye söylemler devam ediyor

Borsa için de benzer yorumlar: Efendim 25 senelik kariyerinde Türk hissleri için bu kadar cazip fiyatlar görmemiş, bankacılık sektörü özellikle buna dahilmiş vs vs.

İkisinin işi borsa spekülatörlüğü...
    Bu işten para yaptırıyorlar şirketleri ve müşterilerine...
    Söylediklerinin gerçekleşmesini kendileri de beklemezler.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6.  Alıntı Originally Posted by Varyemez Amca Yazıyı Oku

ben bloomberg international da izliyorum lakin türkiyedeki gibi moderatörün konuğa sarkma yapıp
    bugün saçlarınız çok güzel, seyirciler sizi çok güzel buluyor dediğini hiç duymadım, özellikle ali bey..!!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    fıl mk 24.10% günlük

24.07% 12 günlük
    PPF larda getiri bir kaç aydır sabitlenmiş gibi günlük yüzde 0,06. Bunların %50 si mevduat olacak diye zorunluluk getirildi yaklaşık 2 ay önce. O sıralarda mevduat faizi üst limiti 20,50 idi. Sonra 2-3 hafta önce mevduat faizi üst limiti 22,50 yapıldı ve şimdilerde de 23,50 rahat bulunuyor. Yaklaşık 300 bp mevduat artışına rağmen günlük ppf halen 0,06. Nasıl iştir anlamıyorum.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    TR cds 461

Eurobond zamani...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 411/992 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon