Sayfa 411/561 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon
Arama sonucu : 4483 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    62 milyon secmende yüzde 85 katılım ile 15 milyon oy yüzde 35 yapar. Kaç milyon insanın da gitmediği/ gidemediği malum.
    %50 garanti. Çoğu işi gücü sebebiyle gidemedi gerçek sandık olsa %60 san aşağısı olmaz

Spk : Sermaye piyasasının güvenilir, şeffaf, etkin, istikrarlı, adil ve rekabetçi bir ortamda işleyişinin ve gelişmesinin sağlanmasını, yatırımcıların hak ve menfaatlerinin korunmasını teminen Borsa İstanbul AŞ'de gerçekleştirilen işlemler, Kurulumuz tarafından sürekli takip edilmektedir.

Son günlerde Borsa İstanbul AŞ piyasalarında meydana gelen gelişmeler sebebiyle Kurulumuzca bazı tedbirlerin alınması gereği hasıl olmuştur.

Bu sebeple, 24.03.2025 tarihinden 25.04.2025 tarihi seans sonuna kadar,

Borsa İstanbul AŞ pay piyasalarında açığa satış işlemlerinin yasaklanmasına,
    Halka açık ortaklıkların pay geri alımlarının kolaylaştırılmasına,
    Kredili sermaye piyasası işlemlerinin devamı süresince öz kaynak oranının esnetilerek uygulanmasına
    karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Spk bülteni : https://spk.gov.tr/data/67e0635d8f95...86/2025-18.pdf

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Borsa İstanbul : Pay Piyasasında Emir/İşlem Oranı ve Ücretinde Değişiklik Yapılması Hakkında Borsa İstanbul Duyurusu:

Pay Piyasasında emir/işlem oranı (OTR) 24/03/2025 ile 25/04/2025 (seans sonuna kadar) arası dönemde 5:1den 3:1e düşürülmüştür ve emir/işlem oranı eşik değer aşım ücreti 24/03/2025 tarihinden itibaren 0,25 TLden 0,50 TLye yükseltilmiştir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Bakan Şimşek : Görevimizin başındayız.

Piyasaların sağlıklı işleyişi için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz.

Asılsız haberlere lütfen itibar etmeyin.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Spk : Sermaye piyasasının güvenilir, şeffaf, etkin, istikrarlı, adil ve rekabetçi bir ortamda işleyişinin ve gelişmesinin sağlanmasını, yatırımcıların hak ve menfaatlerinin korunmasını teminen Borsa İstanbul AŞ'de gerçekleştirilen işlemler, Kurulumuz tarafından sürekli takip edilmektedir.

Son günlerde Borsa İstanbul AŞ piyasalarında meydana gelen gelişmeler sebebiyle Kurulumuzca bazı tedbirlerin alınması gereği hasıl olmuştur.

Bu sebeple, 24.03.2025 tarihinden 25.04.2025 tarihi seans sonuna kadar,

Borsa İstanbul AŞ pay piyasalarında açığa satış işlemlerinin yasaklanmasına,
    Halka açık ortaklıkların pay geri alımlarının kolaylaştırılmasına,
    Kredili sermaye piyasası işlemlerinin devamı süresince öz kaynak oranının esnetilerek uygulanmasına
    karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Spk bülteni : https://spk.gov.tr/data/67e0635d8f95...86/2025-18.pdf
    La Fontaine Masalları.!!!!

Laf olsun.!!!
    Torba dolsun.!!!

İnsider trading.!!!

Tam gaz devam ediyor.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Şimşek : Görevimizin başındayız.

Piyasaların sağlıklı işleyişi için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz.

Asılsız haberlere lütfen itibar etmeyin.
    İngiliz Mehmet’in orta vadeli programı.!!
    Her zaman olduğu gibi yine gümledi.!!!
    Evdeki hesap çarşıya uymadı.!!!
    Son kullanma tarihi yakındır.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağı Göktürklerin direnişini görünce kayyım atama işini çekmeceye koyup bekletiyorlar yargılama sonucundaki metinde terör suçlaması için kuvvetli suç delili olmakla birlikte diyor. direniş şiddeti azalmaya başladığı zaman çekmeceden çıkarıp ibbye el koyacaklar bunlar halkın direnişi ve Türkiye ekonomisindeki krizi bildikleri için kayyım atama işini bekletmek zorunda kaldılar para piyasalarının tansiyonu yüksek birde sokak kontrolden çıkarsa çok büyük bedeller öderiz diye korkuyorlar hiç kimse bu ülkede hakimler savcılar var demesin bu hakim ve savcılar anayasa mahkemesinin kararlarını tanımıyorlar kapatılsın diyenler var kanunlar kurallar onlar için bir hiçtir halkımızın direniş bilincini değerli buluyorum gençlerimizi takdir ediyorum dün saraçhanedeki muharremin konuşmasını beğendim sestonu çok iyiydi polislerimize tavsiyeleri gençlerimize tavsiyeleri yerindeydi bir chp li devlet adamı gibi konuştu aferin muharreme . bu gün halkımızın sandığa giderken genel seçime gider yada gitmiş gibi bir ruh halleri vardı onları böyle görünce doğrusu bizde kendimizi öyle hissettik yaşasın demokrasimiz yaşasın cumhuriyetimiz . marjınal guruplar milletin içine karışıp direnişi sabote etmekten vazgeçmeliler polislerimize saldırıp onları tahrik etmekten vazgeçmeliler bir sinek kadar güçleri yok çakallık yapıyorlar haramilere hainlere davetiye çıkarıyorlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,050
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 411/561 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •