Serbest te fiziki Altın alış satış
Fiyat ekranı Alış Satış
Altın/ONS 2.017,74 2.018,21
Gümüş/ONS 22,97 23,00
Altın/TL 2.076,04 2.085,19
https://www.nadirdoviz.com/
Bankada sanal Altın 2000 TL. Fiziki de gerçek Altın 2090 TL. Bu fark ne demek?
Serbest te fiziki Altın alış satış
Fiyat ekranı Alış Satış
Altın/ONS 2.017,74 2.018,21
Gümüş/ONS 22,97 23,00
Altın/TL 2.076,04 2.085,19
https://www.nadirdoviz.com/
Bankada sanal Altın 2000 TL. Fiziki de gerçek Altın 2090 TL. Bu fark ne demek?
Dostum bak sanırım senin yaşın epey genç o kadar keskin ifadeler kullanıyorsun ki yok şöyle olacak yok şu batacak bu çıkacak Maliye bakanı bile senin kadar geleceği göremiyor. Helal olsun sana..Geçmişte altın ile ilgili bir sürü şey yazıyorsun yok sonra FED bilir bilmem ne..
Eskilerin bir sözü vardır; BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK SÖZ SÖYLEME ...derler.. Bilmem anlatabildim mi..
Altın hiç bir zaman turuncu çizginin altında işlem görmez. Şu anda bu rakam kaç oldu bilemiyorum ama Altın 1980$ altında sağlam alıcı geliyor, silip süpürüyor. Demek ki oralar yeni taban olabilir Q4 2023 hesapları ile. Dünyadaki en büyük 2 Altın madeni üreticisi Barrick ve Newmont un yeni bilançoları daha gelmedi. Onlar gelsin bu ay sonunda 1980$ rakamını onaylarız veya daha aşağı çekeriz veya daha yukarı çekeriz. Bilançolar gelsin görelim.
ben altını 1800$ den aldım çünkü taban 1753$ dı. Alırken de burada davulla zurnayla bu gerekçelerle alıyorum diye çok net yazdım. Oraya yaklaşınca dibini sıyırdım. Ama yeni Altın almıyorum. Portföyün o bölümü doldu.
Yeni tabanımız kaç? orayı bulun çalışın oraya gelince dibini sıyırın. 1980$ mi daha aşağısı mı daha yukarısı mı? çalışın araştırın bulun kazanın. öyle bedava ekmek yok.
![]()
adam 1 kg. altının boğazda bir yalı fiyatına denk olması gerektiğini iddia ediyordu
düşünsene türkiyede kaç yüz bin kişi boğazdan yalı alabilir o durumda, tabii bulabilirse
arz talepten haberi yok sallıyor, altın artarken diğer tüm varlıkların yerinde sayacağını zannediyor..
Olur olur tamam kesin senin dedigin gibi olur bizde öyle yaparız..
Yer İmleri