Originally Posted by apache64d Bfren %40 Ihlgm %40 Pgsus %20 Hepinize bol sans, bol kazanclar olsun akidesler. Dostum tebriki kuru kuru kabul edecen gayri Boş alıp dolu vurdun
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Originally Posted by cefaks Günün 1. si; apache64d birinciyi öğrendim teşekkürler arkadaşlar. birinci gelen arkadaşı hiç sevmem, rep'te vermem. aman kulağına gitmessin ayıp olur. aramızda kalsın A.S Üstadım nasılsınız. Boşçular bu hafta ege endüstri lerle kapışır.
Günün ileri gelenlerini tebrik ederim 😎😀
Originally Posted by kubilayhan23 A.S Üstadım nasılsınız. Boşçular bu hafta ege endüstri lerle kapışır. çok şükür bi yaramazlık yok, allah bu günümümzü aratmassın.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=458&page=4268
Originally Posted by kubilayhan23 Dostum tebriki kuru kuru kabul edecen gayri Boş alıp dolu vurdun Eyvallah dostum sözümü olur, biz birbirimizi biliriz ve gördügümüz yerde yapistiririz. Illaki birincimi olmamiz gerek bea...
Originally Posted by cefaks Günün 1. si; apache64d birinciyi öğrendim teşekkürler arkadaşlar. birinci gelen arkadaşı hiç sevmem, rep'te vermem. aman kulağına gitmessin ayıp olur. aramızda kalsın Allah razi olsun Agabeeeeyy, men seni cok severim amma haa...
Originally Posted by merdem apache64d ve don kişot parayı buldular umarım gerçek portföyleridir. Enver cücügü altin vaad etse yanasmamda, freni göz göre göre kacirdim. Pegi ilede 30 kagit ile bu sabah vedalastim....3-4 ayda iyi parasini aldim cin Alinin..
Don kisot dostum iyi depar yapmis bugün, yarin bayragi ona teslim edecegim..
Forum Rules
Yer İmleri