Sayfa 413/999 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Kime anlatıyorsun para basıp geçelim diye bi eleman..
    geriye dönük bakmadım, direk daldım.
    faiz de faiz...bu iş de can sıkmaya başladı, sanki reel getiri var da ortada yatarak para kazanılıyormuş...

2.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    faizci dediğin adam parasını bankaya koyuyor, o para reel sektöre kredi oluyor, sen kredi çekince banka babasının parasını vermiyor yani
    çalışmış kazanmış bankaya yatırmış faiz kazanıyor, bırak da insanlar parasını ne yapacağına kendileri karar versin. bunu yılların borsacısı olarak yazıyorum
    borsada dolarda kaybeden gelip burada içini döker 8 yıldır buradayım bu kural hiç değişmedi ama borsa dolar yükseldi mi nobel ödüllü ekonomist edasıyla buraya gelip paranız eriyor sizin için üzülüyorum derler bu arkadaş da dolar başlığında ne uğraşıyorsun enflasyonla iktisatla ekonomiyle para bas kurtul diye akıl veriyordu

3.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Bu cuma Türkiyenin not artışı gelecek diye söyleniyor .
    Şayet olursa borsa 120 bin hedefli çıkar ,dolar 5 altını test eder,mevduat faizleri ilk kez 20 altına iner.
    Gelmez ise ne olur allah bilir [emoji848]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bugünkü borsa satışları bence gereken işareti verdi...Çok heveslenmesin kimse...Bugün satıcı aracı kurumlar listesine bakınca çok açık görünüyor...

Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    faizciler bu ülkde yatarak müthiş para kazanıyor. hiç birimiz bir kuruş kazanamıyoruz. debeleniyoruz çalışıyoruz uğraşıyoruz ama kazanamıyoruz.hepimizin gözü faizcilerde. bu faturayı birisi ödeyecek !
    Faizci insanlar faizi garanti görüp risk almıyor az ama temiz kazanıyor dolar $7 euro €8 gördügunde dolar ve eurocular faizcilerle eğlenmeyi biliyordunuz O zaman sizin yılda aldığınız parayı çıkardık diye şimdi kurlar duragan ilerleyince faizciler yattıgı yerden kazanıyor oldu.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

Yazan oldumu bilmiyorum ama ing bugun 50 baz dusurdu. Gunceli 20+2 dir.

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Son dakika: 3600 ek gösterge bekleyenlere müjde

AK Partili Bülen Turan, son dönemlerin en çok merak edilen konularından biri olan 3600 ek gösterge için açıklamalarda bulundu.

Turan, TBMM takviminin uygun olması halimde seçimden önce bu konudaki yasanın çıkarılabileceğini söyledi.
    Erken sevinme. kendi aralarında kavga başladı bak nolmuş.

Son dakika: AKP’den 3600 ek gösterge ile ilgili farklı açıklamalar
    AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan 3600 ek gösterge talebiyle ilgili Meclis takvimi uygun olursa seçimden önce çıkarılacak. dedi.

Bu açıklamadan dakikalar sonra konuşan bir diğer AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş ise 3600 ek göstergenin alelacele seçim öncesi getirilmesini etik olarak doğru bulmuyoruz.dedi.

2 grup başkan vekili farklı açıklama yapıyor. hangisine inanalım.

7.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Erken sevinme. kendi aralarında kavga başladı bak nolmuş.

Son dakika: AKP’den 3600 ek gösterge ile ilgili farklı açıklamalar
    AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan 3600 ek gösterge talebiyle ilgili Meclis takvimi uygun olursa seçimden önce çıkarılacak. dedi.

Bu açıklamadan dakikalar sonra konuşan bir diğer AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş ise 3600 ek göstergenin alelacele seçim öncesi getirilmesini etik olarak doğru bulmuyoruz.dedi.

2 grup başkan vekili farklı açıklama yapıyor. hangisine inanalım.
    Her secim doneminde ekonomiye farkli yukler biniyor bkz.ogretim gorevlilerine polislere zam emekliye ikramiye 3600 ek gosterge az daha kaksa eyt ler aklima gelenler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    faizciler bu ülkde yatarak müthiş para kazanıyor. hiç birimiz bir kuruş kazanamıyoruz. debeleniyoruz çalışıyoruz uğraşıyoruz ama kazanamıyoruz.hepimizin gözü faizcilerde. bu faturayı birisi ödeyecek !
     Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    kazanamıyoruz kardeşim ne reel piyasada ne borsada kazanamıyoruz faizciler arşa çıkmış kazanamıyoruz.
    kamyon arkası yazı ile cevap

Kıskanma çalış, sende bu hayata alış

Faizci de kazanamıyor. Enflasyon kaç, faiz kaç bir bak. Faizci dediğin insan ; kazandığı parayı çar çur etmeyen, özel zevklerinden feragat ederek biriktiren insandır. Onun birikimini kredi olarak kullanarak üretim yapanlar , istihdam sağlayanlar teşekkür ediyor.

Bu ülkede Bakarak ! para kazananlara takıl bence.

Sayfa 413/999 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •