Sayfa 413/996 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Italya'nın "bir numaralı" hastası taburcu edilmiş.

2. Fazla karamsar olmadan tedbiri elden bırakmadan bu lanetin de üstesinden geleceğiz.
    dışardan gelenler karantinada, bundan sonra geleceklerde de 14 gün kuralına uyulacak
    tanı konulanlar tedavi edilmeye çalışılıyor
    2 hafta okullar kapalı
    sanki 1 hafta daha tatil uzatılsa iyi olacak, boğaziçi zaten başında 3 hafta kapatmıştı
    bu süreç sonunda inşaallah bu belayı da savmış oluruz.

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Dünya gençliğine 70 yıl çektiren, rahmetli Hugh Hefner reyisi tanımıyor galiba?
    Arkadaşın babası da 80 küsür yaşında her ay Ukranya’ya gidiyordu arkadaş grubuyla .

Şimdi corona var diye sokağa çıkmıyor

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Fazla karamsar olmadan tedbiri elden bırakmadan bu lanetin de üstesinden geleceğiz.
    dışardan gelenler karantinada, bundan sonra geleceklerde de 14 gün kuralına uyulacak
    tanı konulanlar tedavi edilmeye çalışılıyor
    2 hafta okullar kapalı
    sanki 1 hafta daha tatil uzatılsa iyi olacak, boğaziçi zaten başında 3 hafta kapatmıştı
    bu süreç sonunda inşaallah bu belayı da savmış oluruz.
    Keşke sizin kadar polyana olabılseydik. Lakin vakalar cogalıp hasta sayısı artınca solunum cıhazı kıme takılacak gıbısınden hastanelerde kotu olaylar olabilir. Hastalar solunum yetersızlıgınden ölüyor

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Arkadaşın babası da 80 küsür yaşında her ay Ukranya’ya gidiyordu arkadaş grubuyla .

Şimdi corona var diye sokağa çıkmıyor

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    G. korkusu başka hiç bir şeye benzemez, örneğin ben bugün ilk defa elimde alkol spreyi, ağzım da maske tistlata tislata alkol buharıylan alış-veriş yaptım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Keşke sizin kadar polyana olabılseydik. Lakin vakalar cogalıp hasta sayısı artınca solunum cıhazı kıme takılacak gıbısınden hastanelerde kotu olaylar olabilir. Hastalar solunum yetersızlıgınden ölüyor
    Reyisci olursanız siz de bu salağın kafasını yaşayabilirsiniz, dün Face'de karantinaya alınmadım uçakla geldim, geldiği yerde Allahin unuttuğu yer, ucakta 150 Çinli vardı diye bir sürü fotoğraflı paylaşımı vardı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Açlık sınırın altında yasıyor toplumun yarısından fazlası beslenme dogru duzgun degıl, sigarası var vucut yorgun yıpranmıs. Kuvvetli güçlü kuvvetli insanlarız ama iş hastalık olunca insanı yıkar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Bir gazetede COVID-19'un 8 yıl önce Modi-SARS adıyla Almanya'da Alman meclisine rapor edildiği yazıyor.

Pek inandırıcı gelmedi bana.

Sayfa 413/996 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •