Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
tonguç:fıch etkisi dünya borsalarına karsı ...demiş...bakalım ne kadar gücü var...
Yahu, bu kıyaslamalar ya cahilce yapılıyor, ya da art niyetli..twitter da da çok görüyorum bu tür analizleri.
Şu grafiği enflasyondan arındırarak 2017 den başlatır mısın? Senin son 4 senede birikimli enflasyonun %50 yi geçmiş, kıyasladıklarında %10 olmuş ortlama...enflasyondan arındırmadan kur kıyaslaması mı olur.
öte yandan verilerimiz ne kadar gerçekçi vs tartışmasına girmiyorum, çünkü tüm dünyada enflasyon verileri makyajlı..resmi rakamları doğru kabul ederek, kur kıyaslaması yapabiliriz yani.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Sn.ABKA görüşlerinize değer verdiğim için merak ediyorum Sasa Gübre neyse de (patronları istediği gibi at koşturuyor) Ford şu an nasıl Koç'un kendisini geçti?
Neden Ford bu kadar götürüldü bizim borsamızda Tesla'ya en yakın o mu görülüyor acaba?
Sn.gundwane de yazmıştı şimdi buradan 400 yolculuğu da yapabilir diye, şunu diyemiyoruz 'yok o kadar da değil'.
Virüsten sonra
Global , dev yabancı Fon ların
Ve bu fonları Yöneten, Analist ve yöneticlerin, Mottoları
Analiz para etmiyor
Bize güzel temettü lazım, diye değişmişti.
Bi kaç yerden duymuştum..
Görüyoruz ki son 1-2 aydır tamamen bu tip şirketlere yöneliyorlar.
Büyüme- Kar- Temettü
Zaten Güzel temettü için, x bir şirketin büyüyüp kar etmesi lazım ki temettü de versin..
Orta vade de, zaten büyüyen ve kar eden şirketlerin hissse değeri artıyor
Bir de Temettü verdimi, çifte kazanç..
Boşuna Motto larını değiştirmemiş, Coniyler
Bence artık SASA yorumu yapmayın Sn.Cauti de yazdı size daha hala mantıklı değil diyorsunuz hele bir patron hissesi için. Hatta bırakın patronu en baba kağıtlar bile mantıkla işlemezken "mantıklı değil" gap var gibi lüzumsuz bir yorum olamaz.
Bu dedikleriniz piyasalar rasyonel olduğu zaman geçerli olur nam-ı diğer "efficient market hypothesis" varsa. Şu an davranışşsal finans üzerinde çalışacaklar için bulunmaz fırsatlarla dolu piyasalar bir 10 senelik tez konusu çıkmıştır ve çıkıyor araştırana.
bofa satış tarafında VİTES YÜKSELTİYOR...
Yer İmleri