Sayfa 413/614 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Merhaba herkese
    KAP haberinde Mkk'ya başvuruda bulunduklarını söylediler.

Bunun geri dönüşü ne zaman olur veya tekrar Kap atıp bilgilendirecekler mi bizleri

2.  Alıntı Originally Posted by TheTunahan Yazıyı Oku
    Belki yapıyorlardır abi, nerden biliyorsun[emoji28]
    Yapılırsa görürüz,duyarız, dokunuruz hatta daha önemlisi koklariz değil mi? bilirler iyi koku alırız

3. Amaç hisse toplamaksa ky 5 ten satmadigina pisman olmusken bu hafta yine oralarda bir çalkalama yapması gerek...
    Niyeti mezara götürmekse cocuklari.. damarları.. gelinleri.. yemediğini çatır çatır yer

4.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Yapılırsa görürüz,duyarız, dokunuruz hatta daha önemlisi koklariz değil mi? bilirler iyi koku alırız
    kokuyo abi����

5. bu hisseden bi mok olmayacağını anladım ve büyük ümitler beslediğim odaş'a geçtim.kalanlara sabır ve kazançlar dilerim

6.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    bu hissenin primlenmesinden korkup kaçanlara 1-2 sözüm var..
    ben bu hisseye yeni girdim.yani bugün. siz satıp kaçarken ben alıyorum... ne kadar saçma di mi???
    işte bir temel analiz konusunda birazcık bilginiz olsa 5 liradan verip kaçrığınız hisse 1-2 yılda 20 lira olıunca "vay anasını" pişmaniyelerinden yemezdiniz.
    kat karşılığı vereceği araziden gelecek para global olarak yaklaşık 7-8 milyar TL. 1 milyar dolar civarında(Yaklaşık 15 milyar) limanı olan..ayrıca gayrımenkullerini burada yazmakla bitiremeyeceğimiz polhonun gerçek değeri bana sorarsan en az 25 milyar yani hisse başı 32 TL. Ben hep beklerim ve 2-3 yılda beklentimin karşılığını fazlasıyla alırım.bu da benim tarzım.
     Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    bu hisseden bi mok olmayacağını anladım ve büyük ümitler beslediğim odaş'a geçtim.kalanlara sabır ve kazançlar dilerim
    Benim sana heba edecek "1-2 sözüm" yok.

Buradaki gerçek uzuunn süreli gerçek ortaklarima sesleniyorum bizim böyle yanar döner insanların bize sabır ve kazanç dilemesine giderken hisse önerilerine ihtiyacımız yok ( ki zaten böylelerinin önerdiği hisselerin adını bile yazıp neymiş diye bakmazsiniz biliyorum). Sabrimizin, bilgimizin ve arastirmaciligimizin ödülünü zaten yüce yaratan bize vakti zamanı gelince verecektir.

Unutmayın “Gecenin en karanlık anı, şafak sökmeden az önceki andır.”
    Son düzenleme : temel analizci; 05-06-2022 saat: 11:13.

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Benim sana heba edecek "1-2 sözüm" yok.

Buradaki gerçek uzuunn süreli gerçek ortaklarima sesleniyorum bizim böyle yanar döner insanların bize sabır ve kazanç dilemesine giderken hisse önerilerine ihtiyacımız yok ( ki zaten böylelerinin önerdiği hisselerin adını bile yazıp neymiş diye bakmazsiniz biliyorum). Sabrimizin, bilgimizin ve arastirmaciligimizin ödülünü zaten yüce yaratan bize vakti zamanı gelince verecektir.

Unutmayın “Gecenin en karanlık anı, şafak sökmeden az önceki andır.â€
    Söz uçar , yazı kalır !!

y.t.d.

8. Ne enteresan insanlar var yaw. Önce vatan toprağı gibi savunduğu hisseyi sonra bir anda silip atabiliyor. Aşık olduğu insana birden nefret besleyenin akıl sağlığı çokta yerinde değildir. Bende 4.10 larda Sat-Al yapma rüyasına sattım lakin içimde halen sevgilimden ayrılmış gibi bir boşluk hissediyorum. Her zaman söylüyorum şuan Borsada Aksa, Polho, Kords gibi değerli başka bir şirket yok arkadaş. Bugün düşer yarın çıkar o ayrı konu ama değeri ucuza almak, "alırken kazanmak" büyük bir şanstır. Dilerim sattığım lotları fazlasıyla yerine koyacak şekilde biran önce hisseye geri dönerim.

F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 413/614 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •