Sayfa 413/1002 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Bir kısım BİST 30 ve bankacılık hisse fonlarına satış verdim. Biraz Amerikan borsalarından alım yapıyorum hazır düşüş var ilken.
    Riski fazla sevmeyenler için rpd iyi getirdi bu son dönem.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    Gunaydın
    T+2 yada T+3 valörlü bir fon satis emri verdiğimizde satış islemi hangi günkü fiyattan oluyor?
    öğlenden önce verilen emirde T+1gün fiyatından..

3.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    kare portföydeki fon yöneticileri iyidir. koç kültürü var o şirkette bir kere her şeyden önce. yalnız aktif yönetilen derken hangi vadede hangi enstrümanda değişiklik al sat yapmışlar , onun içün portföy devir hızına tek tek enstrüman bazında da bakmanız lazım. ya da şirkete mail atar sorarsınız aklınızdakileri. siz serbest özgür dolaşan fonlara da yatırım yapıyordunuz . hiç kare portföyün fonunu aldınız mı serbestlerden
    Kare portfoy yonetim kurulus baskani, vekili ve genel muduru suna kirac aile ofisi yonetimini yapmislardir

Ayrica Goldman Sachs - JP Morgan - Merrill Lynch tecrubeleri de bulunuyor

KUB fonunun basarisinin ardindaki kadro bunlardir

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Altın gümüş ons olarak zaten yıllardır aynı bant içerisinde bir aşağı bir yukarı gidiyor. Bizde dolar coşup durduğu için kazandırıyormuş gibi duruyor. Hem bu sebeple hem de dünya dünya bir türlü durulmadığı için portföyde muhakkak bir parça da olsa bulunmaları lazım diye düşünüyorum. Bir de gümüşün güneş enerjisi panellerinde olmazsa olmaz bir kullanımı var diye biliyorum. Bazı firmalar gümüş çok pahalı diye yerine bakır kullanmayı denediler ama oradan bir şey çıkmadı galiba, gümüşün fiyatları da on yıl öncesine göre daha ekonomik hale geldi. Güneş enerjinin de katlanarak büyüdüğü düşünülürse yine uzun vadede altının kıçında kuyruğu gibi hareket etmekten kurtulup iyi bir yatırım olabilir.
    bu da çok mantıklı bir bakış açısı, altın, gümüş ve emtia fonları sonuçta dolar bazında da değerleniyor, şu an tl. dışında nereye geçersek daha mı iyi, yoksa düşüşlerde yavaş yavaş mı geçmeli ona bir türlü karar veremedim.

5.  Alıntı Originally Posted by sayong Yazıyı Oku
    Bu IVF fonu iyimidir

M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn. sayong,

IVF benim portföyde bulunuyor. Henüz yeni bir fon, yaklaşık 2 aydır işlem görüyor. Katılım esaslarına göre yönetilen bir hisse fon. Yeni bir fon olduğu için 2 aylık portföy dağılım raporu kapta yer alıyor. İncelememe göre halen portföyü oturtmaya çalışıyorlar, ilk 2 ay karşılaştırma ölçütünün gerisinde kaldı, son zamanlarda performansını biraz daha toparlamış gibi. Bu ay sonu da katılım endeksleri güncelleniyor. (Katılım endeksleri son değişiklik ile yılda 2 kez güncelleniyor, mayıs ve kasım aylarında) Katılım esaslı hisse fonlar arasında fazla seçenekte yok, özellikle banka fonları dışında.

Fonu yöneten ekip, şirketin IIH hisse fonu ile aynı ekip. IIH fonun yaklaşık 2 yıllık bir performans geçmişi var, portföy yönetim tarzı olarak bir fikir verebilir.

Saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    biraz düşününce bana da mantıklı geldi, mesela yakın zamanda altın, gümüş ve emtia fonlarına girdim ama buradan daha yukarı gitme ihtimalleri ne kadar acaba, arada bir çıkış yapıp tekrar düşüyorlar, gittim bir miktar petrol fonuna girdim onda da geç kaldım, buradan çıkacağı en fazla 120 dolar olur herhalde, düşme ihtimali belki de daha yüksek.
    Tematik fonlar uzun vadede dolarla birlikte iyi olabilir onlardan umutluyum ama doğru bir tespit olmuş diğerlerinde büyük düşüşler olmadan almanın pek mantığı yok, hele de belli bir seviyeye yükseldikten sonra almak yanlış karar oluyor, portföyü tekrar ele alacağım.
    aynen. 29 şubat vade günümdü mt bir sürü ısrar etti altın korumalı yapalım bu kez diye korumalı olduğu halde barış yapıldı derler ons 1700'lere çakılır 2 günde diye elim gitmedi euro korumalı yaptım. gerçi adamı dinlemediğim için şimdi zarardayım ama yani gerçek anlamdaki bir savaş bile onsa 2000'i geçirtmediyse başka ne geçirtir? hani nerede ons 2021 yılsonu tahmini 3000 usd diyen goldmanlar deutchebanklar...emtia böyle birşey işte. ha temmuzdaki vade dönümüne kadar barış olsun gelsin ons 1700'e altın korumaya geçeyim.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Kare portfoy yonetim kurulus baskani, vekili ve genel muduru suna kirac aile ofisi yonetimini yapmislardir

Ayrica Goldman Sachs - JP Morgan - Merrill Lynch tecrubeleri de bulunuyor

KUB fonunun basarisinin ardindaki kadro bunlardir

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    kare portföy zaten , ilk kare yatırım idi. Kıraçlar'ın kertikleri yönetmek maksadı ile kurulmuştu falan filan şantirifinton. eskiden portföy yönetimleri , aracı kurumlar üzerineydi. sonra kanunla ayrıldı aracı kurum , portföy yönetim kısmı. kare portföy iyidir.
    KRC fonundaki o değer kayıplarında yapabilecekleri bi şey yoktu. o çok kötü oldu tabii.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    kare portföydeki fon yöneticileri iyidir. koç kültürü var o şirkette bir kere her şeyden önce. yalnız aktif yönetilen derken hangi vadede hangi enstrümanda değişiklik al sat yapmışlar , onun içün portföy devir hızına tek tek enstrüman bazında da bakmanız lazım. ya da şirkete mail atar sorarsınız aklınızdakileri. siz serbest özgür dolaşan fonlara da yatırım yapıyordunuz . hiç kare portföyün fonunu aldınız mı serbestlerden
    Hayır hiç almadım sayın Lucky Player, ama yüklü miktarda KRF taşıyorum ve performansı gerçekten çok guzel. Serbest fonlar tarafından oldukça seçici davranmaya çalışıyorum. Elimde İstanbul Portföyun birkaç serbest fonu var bir de TEB'in TPP fonunu taşıyorum

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 413/1002 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •