Bir kısım BİST 30 ve bankacılık hisse fonlarına satış verdim. Biraz Amerikan borsalarından alım yapıyorum hazır düşüş var ilken.
Riski fazla sevmeyenler için rpd iyi getirdi bu son dönem.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir kısım BİST 30 ve bankacılık hisse fonlarına satış verdim. Biraz Amerikan borsalarından alım yapıyorum hazır düşüş var ilken.
Riski fazla sevmeyenler için rpd iyi getirdi bu son dönem.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kare portfoy yonetim kurulus baskani, vekili ve genel muduru suna kirac aile ofisi yonetimini yapmislardir
Ayrica Goldman Sachs - JP Morgan - Merrill Lynch tecrubeleri de bulunuyor
KUB fonunun basarisinin ardindaki kadro bunlardir
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn. sayong,
IVF benim portföyde bulunuyor. Henüz yeni bir fon, yaklaşık 2 aydır işlem görüyor. Katılım esaslarına göre yönetilen bir hisse fon. Yeni bir fon olduğu için 2 aylık portföy dağılım raporu kapta yer alıyor. İncelememe göre halen portföyü oturtmaya çalışıyorlar, ilk 2 ay karşılaştırma ölçütünün gerisinde kaldı, son zamanlarda performansını biraz daha toparlamış gibi. Bu ay sonu da katılım endeksleri güncelleniyor. (Katılım endeksleri son değişiklik ile yılda 2 kez güncelleniyor, mayıs ve kasım aylarında) Katılım esaslı hisse fonlar arasında fazla seçenekte yok, özellikle banka fonları dışında.
Fonu yöneten ekip, şirketin IIH hisse fonu ile aynı ekip. IIH fonun yaklaşık 2 yıllık bir performans geçmişi var, portföy yönetim tarzı olarak bir fikir verebilir.
Saygılar.
aynen. 29 şubat vade günümdü mt bir sürü ısrar etti altın korumalı yapalım bu kez diye korumalı olduğu halde barış yapıldı derler ons 1700'lere çakılır 2 günde diye elim gitmedi euro korumalı yaptım. gerçi adamı dinlemediğim için şimdi zarardayım ama yani gerçek anlamdaki bir savaş bile onsa 2000'i geçirtmediyse başka ne geçirtir? hani nerede ons 2021 yılsonu tahmini 3000 usd diyen goldmanlar deutchebanklar...emtia böyle birşey işte. ha temmuzdaki vade dönümüne kadar barış olsun gelsin ons 1700'e altın korumaya geçeyim.
kare portföy zaten , ilk kare yatırım idi. Kıraçlar'ın kertikleri yönetmek maksadı ile kurulmuştu falan filan şantirifinton. eskiden portföy yönetimleri , aracı kurumlar üzerineydi. sonra kanunla ayrıldı aracı kurum , portföy yönetim kısmı. kare portföy iyidir.
KRC fonundaki o değer kayıplarında yapabilecekleri bi şey yoktu. o çok kötü oldu tabii.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Hayır hiç almadım sayın Lucky Player, ama yüklü miktarda KRF taşıyorum ve performansı gerçekten çok guzel. Serbest fonlar tarafından oldukça seçici davranmaya çalışıyorum. Elimde İstanbul Portföyun birkaç serbest fonu var bir de TEB'in TPP fonunu taşıyorum
M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri