Sayfa 414/1000 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. kur artinca yatırım istihdam kalkınma artmıyormuydu ?
    hayali kurulan kur artışı işte.. yada refahın şafağı.
    e halkta satarız diyordu buyrun satsın herkes.
    bir gecede 16% koy faizi hemen yapar 30% yıllık..

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Turkey 5Y CDS 425/460 +130

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    bak şimdi heyecan yaptım. Kardeşimin emaneti benim hesaptaki gecelik dolarları yarın sabahtan elden istiyorum diye bankacı kızı cepten aradım. Bazı şeyler söyledi, parayı çekmekten vazgeçtim. Yani kısacası nopanik . Her şey yolunda ! Açın güzel bir film izleyiniz. Ben Arızayı seyrediyorum.
    Aktifte mi ?

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hayır sıkıntı şurda elde satacak döviz yok,faiz olayı malum bu faizin üstü ne diyeyim venezuela arjantin vs olduk demektir,zaten reis de faiz konusunu kapadı,elde rahip de yok.Gavurlar konusu da malum,biden acaba ne etsem diye düşünüp duruyor,nerelerden çaksam ne kötülük yapsam diyen masallardaki kötü kalpli cadı misali bir şahsiyet.E swaplardan yeni para gelmesini geçtik adamlar borsaya bile çakıp çıkıyor.E elde rahip falan da yok,cidden düşünüyorum düşünüyorum 2001 benzeri bir durum dışında bir çare aklıma gelmiyor,kemal derviş,ımf falan.
    Yahu 2001 ile kıyaslamayın artık. şu anki durum çok daha fena.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hayır sıkıntı şurda elde satacak döviz yok,faiz olayı malum bu faizin üstü ne diyeyim venezuela arjantin vs olduk demektir,zaten reis de faiz konusunu kapadı,elde rahip de yok.Gavurlar konusu da malum,biden acaba ne etsem diye düşünüp duruyor,nerelerden çaksam ne kötülük yapsam diyen masallardaki kötü kalpli cadı misali bir şahsiyet.E swaplardan yeni para gelmesini geçtik adamlar borsaya bile çakıp çıkıyor.E elde rahip falan da yok,cidden düşünüyorum düşünüyorum 2001 benzeri bir durum dışında bir çare aklıma gelmiyor,kemal derviş,ımf falan.
    Kimsenin bize çakmasına ya da kötülük yapmasına gerek yok, zaten buna zahmet bile etmezler. Kendimize kötülük yapma hususunda biz bize yeteriz.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. İlk kotasyonlara bakılırsa, Yarın öğlene kadar 9 lar gelir gibi..

Acil bir durum yoksa bir süre işlem yapmamakta fayda var..hatta belki birkaç hafta..

Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    hisse nete attığım ilk mesajı nft token olarak satıyorum almak isteyen varsa iletişime geçsin
    Forumda bence nftlik tek şey reha abinin rakı içerken ki fotosu. Hani meşhur olduğu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. çokomelin intikamı.

Sayfa 414/1000 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •