Sayfa 414/999 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: Viop LVII

1. İris Cibre
    @iriscibre
    Sn. Şimşek demiş ki;
    "Programa bağlı sağladığımız bir kaynak var, buna Carry Trade' diyemezsiniz"

Carry Trade tüm dünyada sıcak para olarak bilinir.
    Programa bağlı olması bu durumu değiştirmez

Amacı, yüksek faiz almaktır
    Güvendiği/Riski ise kur istikrarıdır. Evet, bu programa bağlıdır
    Fakat, yine de kısa vadede parasını alıp çıkma amacının varlığı yok olmaz...

Amaç doğrudan yatırım almak olmalıdır. Carry sadece başlangıçtır.
    Doğrudan yatırım ise sadece para politikası, HMB politikalarına bağlı değildir
    Öngörülebilirlik ister
    İşte sorun tam da bu noktada, bu konudaki kredibilitemiz sıfır...

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Çok fazla insan borsadan çıktığını yazmaya başladı X de..
    Piyasa için iyi değil...
    Endeks de 10600 de ama 7000-8000 seviyelerinde fiyatlayan hisse çok..İçlerinde iyi şirketlerde var...

Hızlı giden ufak şirketlerde düzeltmeyi anlamak kolay ama gitmeyenlere de her gün basmaları anlaşılabilir değil.
    Tahtanın oyuncusu elindeki malı neden bu kadar eritir? İçerde onun da parası var...İlerde zaten 10 tavan yapar çıkarım mı der? İlginç cidden...

Dün Tacirlerden bir yatırım danışmanı hesap yaptıklarını ve hisselerin son 1,5 yıllık diplerinden bakınca endeksin 8800-9000 den aşağı düşemeyeceğini söyledi. Ama tabi ne kadar samimidir, ne kadar doğru hesaptır bilemem...Borsada kesin bir hesap ben hiç görmedim..
    emre sabah burada yazdım iş yatırım olmasa içinden geçerlerdi kaç gündür mal çıkışları mevcut.Veya ilk bölüm çıkışı yapılmış olabilir piyasada geçen seninle burada dile getirdik gri liste ile ilgili yetkili 2 isim çekincelerini dile getirdi tv ye çıkan analistler bunu tam anlamıyla yorumlamadı bile , Şimşek çıktı borsa oyun yeri değil dedi çünkü tüyo ve çeşitli gruplarla tahta pazarlayan çok görüyoruz.Halka arzlarda öyle sistem oluşturulduki ayrı ekipler kurulması sağlandı borsa hacim olsun diye ,Haziranda ne olacağını bilen bir kesim kar realizasyonu yapıyor olabilir beta tahtalarda ve bankalarda yan tahtalarda kredili oyun faizlerden dolayı bozuldu ve üzerine faiz muhabbeti ile alıcı olmayan tahtalarda en küçük satışlar bile tahtaları yormaya başladı.
    bu yüzden yarın ve önümüzdeki hafta yabancı gözüken takas önem arz edecek benim seneryomda
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bırakın soykırımı durdurmayı, BM kendi personelini, yardım çalışanlarını dahi koruyamadı. Gazze’de sadece insanlık değil BM de ruhuyla birlikte ölmüştür" dedi
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4. Bloomberg HT
    @BloombergHT

45d
    Bakan Şimşek:
    Hedefimiz cari açığı kalıcı bir şekilde yüzde 2,5'in altına indirmek
    Kurda istikrar öngörümüz var, bu da dezenflasyonu beraberinde getirecek
    Enflasyonun tek haneye indirilmesi çok ciddi bir iş, zaman ve sabır gerektiriyor

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Çok fazla insan borsadan çıktığını yazmaya başladı X de..
    Piyasa için iyi değil...
    Endeks de 10600 de ama 7000-8000 seviyelerinde fiyatlayan hisse çok..İçlerinde iyi şirketlerde var...

Hızlı giden ufak şirketlerde düzeltmeyi anlamak kolay ama gitmeyenlere de her gün basmaları anlaşılabilir değil.
    Tahtanın oyuncusu elindeki malı neden bu kadar eritir? İçerde onun da parası var...İlerde zaten 10 tavan yapar çıkarım mı der? İlginç cidden...

Dün Tacirlerden bir yatırım danışmanı hesap yaptıklarını ve hisselerin son 1,5 yıllık diplerinden bakınca endeksin 8800-9000 den aşağı düşemeyeceğini söyledi. Ama tabi ne kadar samimidir, ne kadar doğru hesaptır bilemem...Borsada kesin bir hesap ben hiç görmedim..
    Bizim borsa da kötü niyetli pazarlamacılar sayesinde insanların birimleri iç ediliyor. Okuduğum sayfalarda insanlar ev araba parası kadar zarar etmiş

6. Analistler çıkıyor tv ye beklediğimiz yabancı hisse senetlerine gelmedi ama bekliyoruz.
    peki dolar bazlı 3.45 bandına kim getirdi pıst 100
    diğer bir soru bu bankalar yabancı girişi ile değil bizim çok önceden beri seneryomuzdaki sistemle buraya geldi ozaman piyasaya ANA MAKİNA ve hikaye gerekli idi , ne yapıldı tahvile gelen yabancı için cds aşağı bofa analistti yaz kızım 6 ayda 8 banka raporu yapıştırın araya banka satışları zaten bu şirketlerin bünyesinde betası yüksek şirketlerde var etki tepki yaptır getir pıst 100 3.45 dolara
    FORMASYON AVCISI 53

7. Şimdi birileri çıkar hiçmi yabancı girişi olmadı diye anlamadan laf ebeliği yapar gelen yabancı hedge fonlar en fazla 2 hafta trade ediyor çıkıyor belli tahtalarda.Geçen hafta çıkış vardı mesala bu fonlardan bu haftada bekliyorum yarın bakıcaz.
    FORMASYON AVCISI 53

Borsadan ziyade avatarım ile uğraşıyorum .Akşamki izleyeceğim filmi de bugünkü kapanışdan daha çok merak ediyorum.
    İstanbul kuşatma altındayken Bizansın abidik gubidik işlerle uğraşan alimlerinden farkım yok.

Bazen öngörmek zor,bazen ise öngörünün gerçekleşmesini beklemek.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 414/999 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •