Hisse bollinger direnci olan 1.85 seviyesini , dört kez deneyip geçememiş. Alım için en uygun seviye 1.54 seviyesi olan bollinger dibidir gibi gözükmekte . Her kez hesabını kendi yapsın. Yatırım tavsiyesi değildir .
Hisse bollinger direnci olan 1.85 seviyesini , dört kez deneyip geçememiş. Alım için en uygun seviye 1.54 seviyesi olan bollinger dibidir gibi gözükmekte . Her kez hesabını kendi yapsın. Yatırım tavsiyesi değildir .
Key aldikca asagi basiyor adi spek borsanin dibi yok yukselmesi icin tahta sahibini ikna etmek lazım kardesim zarar buyuk
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baba sen de 2 haftada bir gelip aranızdayım şuradan aldım şurası gelecek diyorsun gelmiyor, sonra bir daha gelip aynı şeyi yapıyorsun sonra bir daha bir daha bir daha. Adam haklı yani. Aldıysan aldın bıkmadın mı umut tacirliğinden yükselirse zaten yükselecek, teknik analiz yapmıyorsun bir şey yapmıyorsun bomboş hayal pazarlıyorsun. Ytd.
Yav arkadaş gelsin gelmesin ben aldigimi sattığımi beyan ediyorum..rahatsız olan varsa engellesin..kimseye al sat diyecek halim yok ..kendimce analizimi yapıp alim satim noktaları oluşturuyorum..kağıt 4.5 dan gelmiş ne tekniğinden bahsediyorsun ..bende 3.5 da yakalandim ciktim girdim ciktim giriyorum ki zararımı azaltayim..ki azalttimda tek kâğıtta olmamak lazimmis...düştükçe abiciğim spek efendi boşa basarsın bundan sonra
Nerde bu bjk umut tacirleri simdi konussun bakim keyi burda dudukletmekten baska ne ise yararsınız hisse düşüşte 2 tl ustune hacimli yükselmedikçe yaklasmayin
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimsenin umut tacirciliği yaptığı yok, ama mezarcıda olmamak lazım birileri gibi..düştü diye sevinorsunuz yaa, ben alıma devam ediyorum ve edecem isteyen istediğini yapar..aq![]()
Yer İmleri