Kişisel tahminim...
250 milyon TL üstü 3 aylık hasılat...
65 milyon TL üstü brüt kar..
60-70 milyon TL finansman giderleri..
5 milyon TL üzeri net dönem karı.
Kişisel tahminim...
250 milyon TL üstü 3 aylık hasılat...
65 milyon TL üstü brüt kar..
60-70 milyon TL finansman giderleri..
5 milyon TL üzeri net dönem karı.
Tevfik Bey demek istedigim de bu. Gecen sene ayni donemin kar'inin cok uzaginda kalirsa olumlu algilanmaz. Gerci son zamanlarda finansallarla borsa degerlemeleri arasinda bir cok sirketin hissesinde bir bag kalmadi. Hektas da ederinin cok uzerinde. Cok buyuk bir beklenti var.
2018 zarari 103 milyon tl. 2019 kar'i 81 milyon tl. Bir seneden fazla zaman gecti hala 2018 zarari bile daha kurtarilamadi. Borclarini azalttiginda iyi olur. Biraz zamana ihtiyaci var.
HAY MAŞALLAH LİMANA 2. GEMİ YANAŞMIŞ...
BAGFAS 160 MİLYON EURO YATIRIMLA YENİ FABRİKA KURDU, KAPASİTEYİ 1 MİLYON TONUN ÜZERİNE ÇIKARDI, ASİT FABRİKASINDA Kİ YATIRIMLARIDA BİTİRDİ BU SENE HEM GÜBRE HEMDE ASİT FABRİKALARI TAM KAPASİTEYE YAKIN ÇALIŞIYOR..ŞİRKET GÜBREYİ YOK SATIYOR, ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA ÜRETECEĞİ ÜRÜNLERİ BİLE İHRACAT ANLAŞMASI İLE ŞİMDİDEN SATTI... ALMAK İSTEYEN.6 AY ÖNCESİNDEN SİPARİŞ VERMEK ZORUNDA.. 3 AYLIK BİLANÇODA REKOR HASILAT VE GÜZEL KAR BEKLİYORUM.. HELE 2. ÇEYREK MUHTEŞEM GELECEK.. KEMAL GENCER 2018 FAALİYET RAPORUNDA 2020 VE 2021 YILLARININ MUHTEŞEM GECECEĞİNİ SÖYLEMİŞ ZATEN. NE İDUĞÜ BELİRSİZ ŞİRKETLER 20 Lİ 3O L VE U RAKAMLARDA GEZERKEN BAGFAS'IN BURALARDA OLMASI ÇOK AYIP.. SABIRLA BEKLİYECEĞİZ.
BAGFAS HİSSESİ TAŞIYANLAR 2018 VE 2019 FAALİYET RAPORUNU MUHAKKAK OKUSUNLAR.
Eğer allem kullem olmazsa 270 ile 300 milyon arası hasılat 15-20 milyon arası da kar bekliyorum. Kur farkı ürün satışları da dövize endeksli olduğundan çok buyuk etken olmayacak diye düşünüyorum.. THEYSEN'E OLAN BORCUNA KARŞILIK HAZIRDA NAKİT VAR ZATEN, ama yine de herşeye hazırlıklı olmak lazım... Ben bu şirkete güveniyorum ve pozisyonum var, ama siz güvenmiyorsanız işinizi sağlama almak istiyorsanız. 2. çeyrek bilançoyu beklemenizi tavsiye ederim. Borsa da bir kural vardır çok kazanç çok riskle kazanılır.... Ben pozisyonum olmayan şirketin topiğinde kolay kolay yazmam, ve o şirkete de güvenmezsem kapısından bile geçmem, topiğin de de boşa nefes tüketmem.. Elinde olanlara bol kazançlar diliyorum.
Benimde elimde mevcut fakat yıllık bilancoyu açıklama şekilleri hoşuma gitmedi ve oradan zarar yazdım. Yine aynı hareketi yaparmı diye düşündüm. Aslında olması gereken rakamların 30 civarı olmasını düşünüyorum iyi bilanco gelirse pozisyon artırımına gideceğim inşallah
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
24 Mayıs 2020 Pazar
Ramazan Bayramı 1 inci gün.
Bagfaş 18.18 civarı kapattı.
Endeks 103.000 lerden kapandı.
Dolar 6.80 lerde.
Bagfaş 2020/3 aylık bilançosunu henüz açıklamadı. 01 Haziran 2020 Pazartesi son gün.
Benim tahminime göre
28 Mayıs 2020 ya da
29 Mayıs 2020 Cuma günü bilançoyu açıklayacak. Yani BAGFAŞ için şu önümüzdeki 10 gün hareketli olabilir. Bagfaşta yine iyi bir oyun döneceğini net olarak görüyorum. Tedbirli ve dikkatli olmanızı nacizane tavsiye ederim.
Bagfaş, bu hafta iyi bilanço açıklarsa yukarı kaldırıp mal vereceklerdir. Eğer kötü bilanço açıklarsa da hemen açıkladığı gün mal vermeye başlayacaklar diye düşünüyorum. Bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın tabiki. Tedbirli olmak iyidir. Kendi tecrübemle yazdıklarımdır. Eğer olurda iyi bilanço açıklarsa kademe kademe siz de verin. Bu sahtekarların oyunlarına gelmeyin. Ocak 2020 de görmüş olduğu 20.00-21.00 li seviyeler yine görülebilir. Üstüne çıkacağına pek inanmıyorum. Ama bunlar kendi fikrimdir. Kimseyi de yanıltmak istemem.
Haziran ayının ilk haftası dahil hareketli olcağı bir sürece giriyoruz. Elinizdeki malları kademeli verin. Tek seferde kaptırmayın.
Herkese bol kazançlar dilerim.
Takibe devam..
Yalnızlık görünmez kaf dağından
Gökyüzü kayarken başucundan
Samyeli eserken boş odandan
Çalarsın kim bilir kimin aklından
Yer İmleri