Sayfa 416/730 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516 ... SonSon
Arama sonucu : 5839 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    kimsenin umut tacirciliği yaptığı yok, ama mezarcıda olmamak lazım birileri gibi..düştü diye sevinorsunuz yaa, ben alıma devam ediyorum ve edecem isteyen istediğini yapar..aq
    Ya yürü git ya iki gün düşse ortalıktan kayboluyorsun sonra bir iki gün yükselince tekrar damlıyorsun tekrardan aranızdayım yazıyorsun, dalga mı geçiyorsun adam mı seçiyorsun belli değil, düştükçe alacakmış, sanki elini tutan var, al birader al istediğin kadar, adam isteyenin eline veriyor zaten.

2.  Alıntı Originally Posted by fobia Yazıyı Oku
    Ya yürü git ya iki gün düşse ortalıktan kayboluyorsun sonra bir iki gün yükselince tekrar damlıyorsun tekrardan aranızdayım yazıyorsun, dalga mı geçiyorsun adam mı seçiyorsun belli değil, düştükçe alacakmış, sanki elini tutan var, al birader al istediğin kadar, adam isteyenin eline veriyor zaten.
    sen yürü git, kurmuşsunuz tezgahı, bezdirme politikası ile ky avlıyorsunuz..herkes kendi işine baksınn..sana mı soracam nerede yazacağımı.. düşünce alıyorum yükselince satıyorum..borsanın kuralı bu, işine gelmiyorsa başka kapıya..senin zararın varmış bana ne benim zararım varmış sana ne ...herkes kendi işine baksın..boş boş sataşıp durmayın

3.  Alıntı Originally Posted by fobia Yazıyı Oku
    Adamın geçmiş mesajlarına baktım aynen dediğin gibi. Ayda bir geliyor, geldim aranızdayım hedef şu diyor sonra kayboluyor, eğer dedikleri doğruysa o da baya mallanmış demektir.

F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Adamın geçmiş mesajlarına baktım aynen dediğin gibi. Ayda bir geliyor, geldim aranızdayım hedef şu diyor sonra kayboluyor, eğer dedikleri doğruysa o da baya mallanmış demektir.

F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    satttım dediğimi neden okumuyorsun arkadaşım, 1,80 den boşalttım dediğimi görmediniz mi..aldığımı ve sattığımıda yazmışım bir tekrar bak istersen..alırken değil satarkende yazıyorum..enson 1,99 ve 1,59 dan aldım 1,80 den boşalttım..şimdi 1,73 maliyetim var..bu yazmak ne kadar doğru bilmem ama 1,5x gelirse tekrar alırım..1,3x larda tekrar bu borsa bunu gerektirir..3,5 dan alıp 2,5 dan boşaltmışlığım var zararım fazla ama azaltım ...herkesede tavsiye ederim kimseye al sat tut değil yazdıklarım kendi düşüncemdir..bana sarmayı bırakın işinize bakınn

5. herkese 7 kuralını tavsiye ederim 1+2+4=7

6. bugün bir galibiyet iyi gelir..

netturko Guest
    16 milyon euroluk takıma yenil yenildin takimin oyuncuları 100 bin euro değerinde neyin kafasini yaşıyorsun bjk

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

netturko Guest
    91 milyon euroluk bjk 16 milyon euroluk takıma yenil paralar nerde fiko bu takımdaki kadroya verdin paranın karşılığı bumu

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 416/730 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •