Sayfa 416/774 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    hiç yorum yapamamışsınız siz de haklısınız ne denilebilir ki
    Ama sen de batı'nın evet demesine yorum yapmıyorsun.. geym of troncular batılı değil mi.. ?

Yüzüklerin Efendisindeki Orta Batı Krallığı'ndan da cevap bekliyoruz.. Onlara da sordum "Hayır dediğiniz doğru mu" diye.

Cevap verdikleri an paylaşacağım buradan..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku

Yüzüklerin Efendisindeki Orta Batı Krallığı'ndan da cevap bekliyoruz.. Onlara da sordum "Hayır dediğiniz doğru mu" diye.

Cevap verdikleri an paylaşacağım buradan..
    "Hayır dediğiniz doğru mu.?" sorusuna net bir cevap vermediler..

"ehem.. kem.. küm.. yani, öyle gibi.. rumenigge hocam öyle diyorsa öyledir.. " dediler..

Pek bi mahçuptular..

fornaks Guest
    Ey dost. Kul Hakkı nedir bilir misin ? Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz.

Ki bu para Devletin parası is 80 milyon vatandaşın hakkı söz konusu. Gelin yanlış dan dönün. Evet çalışmalarında Devletin imkanlarının nasıl kullanıldığına bir bakın. Sadece inceleyin Devlet Kanallarının bile Evet mitingine dönüştüğünü göreceksiniz.
    Hak nerede, Adalet nerede. Allah yolunda her şey mübah, Doğru olabilir mi bu ? İşid her şeyi Allah yolunda yapıyor!!!! Bunlardan aldığınız her kuruş haram. Ayrıca Kimse öpmeyeceği eşeğin önüne yem koymaz.

Anayasa teklifinde Vatandaş ile , İşsizlik ile , Ekonomi ile ilgili Hiçbir madde yok. Tek amaç Tek adam. Bu iş öyle takım tutar gibi oy vermek işi değil, 80 milyonun vebali var bu kararda.Gelin Bu yanlış dan dönün.

fornaks Guest
    Şimdide hiç aldatılmadım diye beyanatta bulunmuş, Yahu ben mi anormalim , Yoksa hafızam mı zayıf, yoksa algılamam mı düşük.
    Yada ortada yalan mı var.Daha da kötüsü 15 temmuz !!!!!!!

fornaks Guest
    Aldatıldıkları için, özür dilediler ya diyen trollerin bir çok yazısı var burada. Buda mı gol değil, o kadar kafaları karışık ki ne yaptıklarını nede yapacaklarını biliyorlar. Troller satıldı. Umarım vatanımız satılmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Sn Cumhurbaşkanımız "Aldanan" olmadım diyorsa doğrudur...

7. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'da yaptığı konuşmada söylediği, “Tek millet diyoruz. Dikkat edin. Türk demiyoruz, Kürt demiyoruz. Hepsini içine alan bir ifade kullanıyoruz. Yani 80 milyonuyla 'tek millet' diyoruz"
    Flaş flaş flaş yeni bir millet geldi ülkemizi ele geçirdi. Tek millet nerden zuhur ettikleri şimdilik bilinmiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by fornaks Yazıyı Oku
    Aldatıldıkları için, özür dilediler ya diyen trollerin bir çok yazısı var burada. Buda mı gol değil, o kadar kafaları karışık ki ne yaptıklarını nede yapacaklarını biliyorlar. Troller satıldı. Umarım vatanımız satılmaz.
    Bi laf vardır "at yalanı, sevsinler in*****"
    Keşke sadece bu yalanlara in***** sevseler. Hepimizi seviyorlar...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 416/774 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •