Sayfa 416/907 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516 ... SonSon
Arama sonucu : 7255 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Erah bey saygılar,

Eski bir müdavim olarak gidişatı nasıl yorumluyor sunuz?
    çok az sayıdaki lotlarımı verdim 1.27 belki sonra yollarımız kesişir ... ben ihlas ın farklı hisselerinde yola devam ediyorum iheva ve ihgzt de yaptıgım hatayı tekrar yapmak istemiyorum bu sefer niyet o .bakalım ne olacak
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

2. oksijenim veren verene baksana sende vercenmi söyle

3.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    oksijenim veren verene baksana sende vercenmi söyle
    -verenler verdi,
    -sen de alıcımın,

4.  Alıntı Originally Posted by boşver10 Yazıyı Oku
    -verenler verdi,
    -sen de alıcımın,
    -verdiklerimi, aldıysan
    -hayırlı olsun...

5.  Alıntı Originally Posted by boşver10 Yazıyı Oku
    -yukarda belirttiğim gibi, bende 1.101 lot kaldı
    -sırf bilgilendirme adına,
    -dunkof 7.57 milyon lot almış maliyeti 1.275 iken a1 ise 11.24 milyon lot almış maliyeti 1.249
    -cep to cep leri çıkarsak yani gömlekçilerin sattıklarını çıkartırsak net de yaklaşık 10 milyon lot almışlar(200 bin lotunu benden aldılar)
    -arkadaşlar, BEDELLİ İÇİN paranız yoksa kesinlikle RÜÇHANLARI satın. Niye böyle diyorum çünkü ihlgm de elimde yaklaşık 6-7 bin lot rüçhanlarım yanmıştı. Yani ihlgm BÖLÜNDÜKTEN sonra 0.90 lı kuruşlara düşmüştü ve rüçhanların üstüne bir de bir lira yatırmam gerekiyordu, dolayısıyla şirkete 1 TL vereceksin fakat adam sana 0.90 kuruş değerinde lot verecekti. Rüçhanları da satmadığım için elimde kaldı ve YANDI- KÜL OLDU.
    -hatta ALLAH RAHMET EYLESİN, DEMOKRAT76 arkadaşımız bu duruma iyi niyetinden dolayı KY nın bedelliye katılmasını İSTEMİYORLAR demişti.

-aman arkadaşlar, UYANIK OLUN?!!!!!!....
    -bazıları peçetecedir,
    -peçeteciler de para bo. gibidir,
    -aman dikkatli olun,
    -şir ket in, geleceğine güveniyorsanız ve BEDELLİ için nakitiniz varsa katılın,
    -BEDELLİ için nakitiniz yoksa, yukarda belirttiğim gibi RÜÇHANLARINIZI satın ki, YANIP-KÜL OLMASIN...

6. Dunku 26 gene calilara gecmis...
    Dostlar simdi hisse fiyati nezaman degisecek 8 ndemi. Az bi hesap kitap yapin bilen bi anlatsin bu bedelli isini nolcak.

7. Yuh onudami takip ettin ilerde aklimdan gecmekte olan bazi cilgin dusenceler var lakin karar veremedim bir dostun dedigi gibi zorda kalinca kullanabilecegin alim gucu onemli

8. -alımı iyi olan, aldıkça alıyor, aldıkça alıyor, alımı iyi çünküm...
    -bak, dunkofun ALIMINA

Sayfa 416/907 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •