Sayfa 417/1004 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Yanlış bu..

1400 senedir herkes yanlış anladı da sen mi doğru anlıyorsun?!

Çok kaynak var çok yorumlanmış.
    HERKES derken ? herkes derken kim o herkes olan ? ben nereden biliyorum peki demek ki ki ben de bir yerden bilgi sahibi oldum. araştırıp öğrenebilirsin bu konuyu. yok ben araştırmam diyorsan söyle , ben de argümanları sunayım.

Baltasar Gracian , Hamza Vatikan'nın '' kurgu '' ayarları ile oynama kilisenin kafasını karıştırma lütfen hepimiz sokağa çıkamaz hale geliriz diye rica etmeseydi ,, bugün Papa cenapları 5 vkt nmz yazılı tshirtle roma caddelerinde dolanıp tebliğcilik yapıyordu.
    doğru mu yaptım bilemiyorum , tarih beni affetsin...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. Lafı bulandırma hamza, aba vakasını oku..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    arap'ın o dönemdeki yaşayışı adetleri kadına bakışı ile , dinin ayetlerini birbirine çorba etmeyin ! önce tam bilgi sahibi olup güzelcene mis gibi zaman emek harcayın. arapların zaten anlatımları şiirsel olduğu için iyice dikkat gerektirir çalışma.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Lafı bulandırma hamza, aba vakasını oku..
    ben lafı bulandırmıyorum , benim şahsımın ve özbenliğimin ( üçlü salto ) yazım tarzı bu şekil . sana burada dediğinin yanlış olduğunu argümanlarla bir dökümanter film tadında sunacağım. sevgilerimle güzel insan.

5. süt 15.... banane arabın 1500 yıl önceki geleneğinden....!!

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    süt 15.... banane arabın 1500 yıl önceki geleneğinden....!!
    bana ne dersen işte bugünlere gelirsin siyasal islamın guccağına... bileceksin ki kim neyi neden yapıyor anlayasın. bana ne demekle olmuyor işte . selamlar ayrıca bizim ağiyle soyadımız Sütbıyık. lütfen sana yakışmayacak hitaplarda bulunma . selamlar

7. Hamza senin inanamayacağın kadar çok şey bilirim bu konuda.

Sen "sunnetin hücciyeti ve teşri" diye birşey duydun mu?!

Duymadıysan önce gugil yap sonra istediğin kadar konuşuruz.

İstanbul'da ekmeğe yine zam: 3.5 lira oldu

Son günlerde peş peşe gelen zamlar bu kez de ekmek fiyatlarında kendini gösterdi. Geçtiğimiz hafta gramajı 210'a düşürülüp 3 liraya satılan ekmeğe yine zam geldi. Kentte birçok fırın gramajını düşürdüğü ekmeği 3,5 liraya satmaya başladı.

https://www.karar.com/guncel-haberle...a-oldu-1642622

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 417/1004 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •