Sayfa 417/711 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon
Arama sonucu : 5682 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ülkeyi soy soğana çevir imamoğlu soyduğu belediyenin hesabını versin diyor penguenciler,papağancılar
    belediyeyi soymak istesen yapamazsın, 5 yıldır her gün bir sürü müfettiş 1.000'in üstünde ayrı teftiş konusu

belediye havuzundan çakıltaşı götüreyim desen yakalarlar adamı, aptal mı bunlar her gün teftiş varken yolsuzluk yapsın..?

2. https://x.com/patronlar/status/19034...fA79nFgRw&s=08

levent kırcanın jet ski skeci gibi

3. arap ümmetçilerileriyle fedailerinin ibb saldırısı sonrası borsada büyük can kayıpları var akbanktaki can kayıpları hakkında çelişkili haberler geliyor borsaya girmek için tarlayımı satmalı sarı öküzümü satmalı yoksa sarı demirimi satmalı yoksa kovboyun yeşilinimi satmalı bir karar veremiyoruz finans danışmanına sormak lazım

4. DÜŞen biÇak asla tutulmaz....

Keser...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    İstanbula giriş ve çıkışlar kapatılmış. çıkamadım..
    Giriş neyse de çıkış ne alaka
    Altında alışta kambiyo vergisi vardı satışa da geldi, o hesap herhalde

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Herşey olabilir,çünkü zatın gözü dönmüş,ama sonunda gözünün çıkacağından habersiz,ben şeker hastası değilim,ama onun hastalıklarının içinde yüksek şekerde vardır,yüksek şeker göz çıkartır,devamlı yangına körüklen giderse daha beteri olur.
    hurmalar ile alakalı da bi söz var ama etki etmediğine etmiyor işte üstad

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    belediyeyi soymak istesen yapamazsın, 5 yıldır her gün bir sürü müfettiş 1.000'in üstünde ayrı teftiş konusu

belediye havuzundan çakıltaşı götüreyim desen yakalarlar adamı, aptal mı bunlar her gün teftiş varken yolsuzluk yapsın..?
    Aynen Hocam ibb de müfettişlere oda verilmiş her türlü imkan sağlanmış. her ay inceleniyor. Hepsi hikaye resmen el koyma sandıktan yenemediklereni yargı ile alt ediyorlar. İstanbul belediyesinden başka partinin belediyelerinde hiç mi bir şey yok. varsa yoksa istanbul.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,377
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku

Adam kafayı takmış,imamoğluna CHP'ye,imamoğlu seçildiğinden beri uğraşıyor,çünkü hazımsızlık var,adam ülke menfaatlerini hiç düşünmüyorki,sadece yapmış gibi gözüküyor,yapılanlarda hep cebimizden çıkıyor,yapılmış gibi göstermesinin sebebi ipe gitmeyeyim hesapları,çünkü vatan hainliğinden yargılanıyor sadece ona itina ediyor...

Ekşide bir vatandaş şöyle diyor,

vatan hainliğinden mi bilemiyorum ama rte işlediğine dair kuvvetli kanıt olan birçok suçtan yargılanmalı. vatan hainliği bana güç sahiplerinin muhalifleri bastırmak için kullandıkları bir suç kategorisi gibi geliyor. rte'nin işlediğine dair güçlü kanıtlar olan binbir suç var. bunların hepsinden ayrı ayrı yargınlanmalı. eğer vatan hainliğinden yargılanırsa belli bir kesim tarafından kahraman ilan edilme ihtimali var. daha spesifik ve maddi kanıta dayalı suçlardan (mâli suçlar vs.) yargılanırsa daha hayırlı olur diye düşünüyorum. neyse, öyle ya da böyle, recep tayyip erdoğan yargılanmalı!

https://eksisozluk.com/rte-vatan-hai...--6709664?p=11

Sayfa 417/711 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •