Sayfa 418/475 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by Noname34 Yazıyı Oku
    ha haaaa bot olabilir mi ? spenc candır ....

yatırım tavsiyesi değildir
    Noname Hc sağolasın. Valla ne cevap versem vermesem mi bilemedim. Bot bile benim kadar rahatsız edici değildir böyle ortamlarda insanların canı öyle bir sıkılır ki forumlardan birşey duymak ister, paylaşım ister iyi ya da kötü bir nabız arar. Temel ya da teknik görmek ister. Hal bu ya! Sinirler yıpranmıştır iyice.
    Hisse sürünüyor ve işler iyi değil dediğim yerleri okumayaz çünkü çok klip paylaştım. Gerek kastrat Hc aylık sektörden paylaşımları gerekse soda külünden benim paylaşımlarım gözden kaçmıştır sırf bu klipler yüzünden.
    Geçenlerde bu arkadaş pekoşta ağzı bozuk bir ifade ile birisine laf sokmaya çalışınca dayanamadım. Rumuzuna tıkladım ne paylaştım diye. Yahu ben bu şişe değil soda sayfasında 10 yıldır yazıyorum. Orada ne dese iyi bunlar buradan gitmeden bu hisse gitmez. Yahu ben ne diyim bilemedim. Engellersin geçersin çok zor değil yani. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    az az..panik yapmadan sakince...
    Human dostum zor zamanlarda geliyorsun ortam zorluyor ve günlük ichimoko bulutunun altına bugün sarkıttılar, p.tesi tepkiden ziyade tekrar üstüne atmamız lazım.
    Ayrıca dün paylaştığım ilk çeyrek için önemli olan elektrik ve doğalgaz zammı olmamasını da bugün hiç aracı kurumların paylaştığını göremedim. Bu da bana biraz ilginç geldi.
    Ya da paylaşıldı da ben mi görmedim. Var mı gören? Yoksa piyasa zam olmamasından ziyade indirim olmasını mı yazardı eskiden böyle önemli bir haber ön raflarda olurdu. Ytd

3. Dandanakan Hc dam bir grafik talebinde bulunucam bari öyle katkım olsun foruma. Ytd

4. şise 200 haftalık ortalaması 32.48 tl not olarak kalsın burada ....grafik atamadım 200 haftalık tl grafigini atabilen varsa aydınlatıcı bir bilgi olur ...

5. Wifi den siteye girilmiyor? Bilgilerin hesabınız çalınıyor olabilir güvenli site değil deniliyor aynı durumda olan var mı?
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6. Birkaçgündür sitede problem vardı sanırım.

7. Sonunda verdiler ortama kuskuyu. Musadenizle bosbos yazayım nasıl olsa kimse yok. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sonunda verdiler ortama kuskuyu. Musadenizle bosbos yazayım nasıl olsa kimse yok. Ytd
    687.000 hesap şisecam hissesi taşıdıgını okumuştum twitterda ama şise sayfasında 1 üye 2 ziyaretçiden fazlasını görmedim bu bana ilginç geldi ....

Sayfa 418/475 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •