Sayfa 419/1000 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Emmi yarin 25k tcd 25k fph aliyorum
    Genelde ters korelasyon gosteriyor ikisi
    Aksi durumlar icin diyorum...
    pazartesifiyatindan almak istiyorsun?!

2. arkadaslar bu tzv den fayda gormedim
    bir tik yukari riski az olan oneriniz varmi ustadlar?

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    pazartesifiyatindan almak istiyorsun?!
    Evet o yuzden yarin bist eksi yapsin istiyorum

4. Bu 12 aralik onemli benc bir turlu sert hareket olacaktir

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Evet o yuzden yarin bist eksi yapsin istiyorum
    yok yaaa!\!

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    acizane düşüncem, yazdığınız fonlardan en az üçünü daha eleyin. eleme yaparken de şu noktaya dikkat edin: hisse fonlar genellikle endeks yükselirken yükselip düşerken de aynı şekilde düşerler. buradaki kriter şu olsun, endeks düşerken daha az etkilenip yükselişlerde de fazlasıyla kazandırmak. bu noktadan yola çıkarak fon sayısını daha seçci davranarak beş ile sınırlayın. fon sayınız beşe inerse paranızın da yüzde 50'sini riske atmış olursunuz. yani 100 liranızın 50 lirasıyla 10'ar liralık 5 adet hisse fon, geri kalanı da duruma göre kvb ve ppf olabilir. neden böyle düşünüyorum derseniz, burası borsa ve beklenmedik durumlar olabilir. bu durumda aşırı düşüşlerde mesela, kalan yüzde 50 ile küçük çaplı operasyonlar yapıp kısa vadeli alsatlarla zararı kısa zamanda kurtarırsınız. bir de her ne kadar değişken fon görünse de tcd de şu haliyle hisse fon konumunda. listenize bunu neden almadığınızı merak ettim, bok kazançlar.
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Sadece hisse fonlardan eleme yaptım.TCD zaten topiğin bir numarası .

Masallah 1.5 civari hepsi
    Tcd aciklanmadi ama 2 ustu olabilir

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Eee bir hikaye lazım her zaman üstadım
    işin espirisi şu: piyasa kimin kontrolü altında? yabancının. bu durumda ne yöne gideceğimize kim karar verir? tabi ki yabancı. yabancı yükseliş te istese, düşşüş te istese kılıfını bahanesini bulur. isterse ortamı çok berbat gösterip borsayı yerden yere vurur, yükseltmek isterse de yine uuygun gerekçelerle ortamı hazırlayıp yükseltir. bbiz ne dersek diyelim, trentleri yabancılar belirliyorlarsa yapılacak tek şey, onların izini sürerek asıl malı götüren yabancının yolda giderken döktükleri kırıntıları toplamaya çalışmak. benzetmemin çok doğru olmadığını biliyorum ama asıl malı her şeyi önceden haber alan yabancı götürüyor. bize kalan ise sadece kırıntılar oluyor. umarım ne demek istediğimi doğru anlatabilmişimdir.

Sayfa 419/1000 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •