Sayfa 419/1004 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku

zıfır : 16 ıncı saniye

yani 00:16
    Arkadaş saçma sapan gönderileriniz yüzünden okuyamıyorum konuyu. Bir de internetim bitiyor. Az biraz saygı bekliyorum.

2. bu başlık kadar manüpüle edilen trollenen lüzumsuz yazı ve kişilerin bulundugu başka bir başlık yok

bitmediniz a.m.k yeter artık birini kovuyorsun biri geliyor ne istiyorsunuz bu başlıktan
    iktirin gidin goy goyunuzu başka yerde yapın

3.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Arkadaş saçma sapan gönderileriniz yüzünden okuyamıyorum konuyu. Bir de internetim bitiyor. Az biraz saygı bekliyorum.
    Amaç da o zaten, biri gider biri gelir.

Forum kuralları yetersiz kalıyor.

Şimdi de din tartışması yaratmaya çalışıyorlar, mevzuyu nerelere çekecekleri meçhul. Ki forumda yasak olan şeylerin başında geliyor.

Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Pazara uğradım , halk , esnaf iğneden ipliğe her şey zamlaniyor deyip konuşuyor. Kısık ateş fokurdaması gibi geldi bana , kayıtsız şartsız itaat , Allah bizi sınıyor ne yapsın rte diyenlerde az değiller. Yeter olmadık daha

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son bombam kaju oldu
    Hacı baba kuruyemişçisinde kaju 230 antepfıstığı 180 olmuş
    birini 140 a birini 90 a alıyordum.
    Geçen cumartesi 27.90 a aldığım sütaş 600 gram tost kaşarı 46 tl olmuş 38 e aldığım pınar tost kaşarı ise abartmış 66 tl fiyat koymuş
    bir halt olacağı yok.

Günün süprizi tuvalet kağıdında oldu. Sadece 2 şer paket verdikleri 32 li solo tuvalet kağıdının fiyatı 50 tl idi ve tek kalmıştı onu aldım. Diğer 32 liler 69 ila 110 tl arasında değişiyordu ve indirimli yazıyordu.
    Tuvalet kağıtlarında izdiham vardı. Abd deki tuvalet kağıdı savaşları bize gelmiş
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Son bombam kaju oldu
    Hacı baba kuruyemişçisinde kaju 230 antepfıstığı 180 olmuş
    birini 140 a birini 90 a alıyordum.
    Geçen cumartesi 27.90 a aldığım sütaş 600 gram tost kaşarı 46 tl olmuş 38 e aldığım pınar tost kaşarı ise abartmış 66 tl fiyat koymuş
    Geçen hafta kajuyu 165 den aldım, Antep 140, Ceviz kırık olmayanı 130, fındık 95 idi, hemen yanımda kağıt poşeti de üstünden okuyorum...yuhh yani..%50 çakmışlar

7. İkinci Pudra Şekeri Vakası patladı, Numan Beyin görüşlerini alalım hemen sıcağı sıcağına.

İstihkak olarak dağıtılıyor bunlarda sanırım, hep kafalar güzel.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Günün süprizi tuvalet kağıdında oldu. Sadece 2 şer paket verdikleri 32 li solo tuvalet kağıdının fiyatı 50 tl idi ve tek kalmıştı onu aldım. Diğer 32 liler 69 ila 110 tl arasında değişiyordu ve indirimli yazıyordu.
    Tuvalet kağıtlarında izdiham vardı. Abd deki tuvalet kağıdı savaşları bize gelmiş
    Aldın aldın bugün yarın fiyat %50 en zamlı

Devlet denetleme kurulu bu işin sorumlusunu aracak mis Şahabettin -ül kebir
    Çıkarsa ne diyecekler merak ediyorum , zaten bana sorsunlar sizlere sorsunlar kimin olduğunu söyleriz neden devlet denetleme kurulunu boşuna yorarsin .

Yani Sonuç Kılışşdaroglu çıkarsa şaşırmam .
    Şehabettin, çarşıya çıkmaz paranın merkezinde aaksam " çocuklar Mesai bitmeden bize basın bı iki balya " dese sorunu kalmaz .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 419/1004 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •