Mart 2020de 167bin TL olan param polho 3.26 iken 1milyon TL olmuştu. Polho 2022 yılı sonuna kadar 5.00 olunca 1.5 milyon TLm olacak. Bu kişiye borsayı bırak mi diyorsunuz? Takastir derinliktir bunlar kafa karıştırıyor çoğu kez takip etcek zamanım da yok. Onbinde 2 komisyonla çalışıyorum o bana yeter.
167bini polho 3.26 iken 1 milyon nasil yaptınız ben anlamadım. Ama borsada 1 milyonu olan bir insan aylık en fazla 200 TL için hemde derinlik ve takasin kafa karistirdigini düşüren burada istemesi bana ilginç geliyor. Ben sizin iyiliginiz için diyorum borsada madem bu kadar paranız var aylık komisyonunuz kadar da oraya para vermenizi tavsiye ederim. Ama size bunları aracı kurumunuzun ücretsiz vermesi lazım yada bir de bilgisayar ortamından deneyin veya aracı kurumunuzu aramanızı tavsiye ederim.
Milleti nasıl keklediler borsada sabah bugun iyi diye burdan aşagisi simdide şelale diyorlar .
4 dalga ingilterede basladi allah sonumuzu hayır etsin bukadar yeter kalanin yarisi bile çok artik herkese bol şans
Ben Mart 2020den şu ana dek full polho'dayim mi dedim? Haziran2020de 3.22den satıp sırasıyla doco, beyaz oto, halkbta bayaa iyi kazançlar elde ettim. sırf beyaz oto grafiğine bakın anlarsınız. 100bin lot polho vardı hiç para eklemeden 300bin lot aldım şimdi. Bu kadar basit.
Temel analizci kardeş bence borsada yatırım nedir biliyor musun, temeline güvendiğin hisseyi alırsın bir hedef fiyat belirlersin alarmı kurarsın ve fiyatına bile bakmazsın. Şunu basarabilen insan biraz da şansı varsa borsada zengin olur. Şimdi siz derinlikli izliyorsunuz da ne oluyor, akd görüyorsunuz da ne oluyor? Ben zaten 9-18 mesaideyim hergun ara ara sadece fiyata bakıyorum. Haa yabanci tamamen elindeki satacak mi onu merak ettim sadece, istisna bişey. Hepsi bu.
Yer İmleri