Sayfa 42/256 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 329 - 336 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1. Yeni türedi bunlar borsaya 3-5 kuruş ile girip muhtemelen sasa hektaş kontr de yamulmuş grup kaybettiği 3 kuruş para ile kazananları gördükçe gelip çemkiriyorlar

Hadi decamercion itiraf et ettiğin zararı yarın hesabına göndercem ben günde senin hayatın kadar görmediğin parayı kazanıyorum tek günde kazandığım para

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Çok üzülüyorum sana ve günlerce anlatmaya çalışıyorum sen hangi hisseyi hangi fiyattan aldığını bilmezsen kumarhane gelir borsa 6 yıl boyunca 7 lirayı aşmayan Halkbank’ı 17 liradan alırsan Koç Sabancı tüpraş thy piyasa değerleri toplamından daha fazla piyasa değeri olan sasayı 190 liradan alırsan ne olduğu belirsiz olan şirketleri 10 tavandan alırsan kumarhane dersin ve bu mantık ile 1 kazansanda 10 kaybedersin finansal okuryazarlık şart bu arada 20 yıldan fazla borsa ile ilgileniyorum yaşadıklarımı kitap olarak yazsam muhtemelen başucuna koyarsın
    Neyse tmm sen bi kitap yaz, alır bakarız kayda değer bişey olrsa okuruz

3.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Yami diyorsunki tahta yapıcı keriz, siz ky zengin oldun diye tavanı çözdü hepinize malı verdi, şimdi daha çok yükselecek. Yav adam 1000 lira yapacağı kağıdı ky ye 100 liraya niye dağıtsın?
    Şunu asla unutmayın hissede hikaye hikayedir. Günü gelince hikayeyi yırtıp çöpe atarlar.
    Tahta yapıcı filan yok kardeş bu hissede daha kimse mal toplayamadı bak sana yeni bilmediğin bir şey daha öğreteyim kredili yasak geldiğinde elinde kredili ile alan aracı kurum (global)mecbur malı boşalttı bunu gören 50-60 lotu olan binlerce ky de malı sattı üstüne konsensus lideri denizde mal sattı o şekilde çok kısa bir süre alış fırsatı verdi

4. İşte senın kafadakıler bu yüzden kazanamıyor !!!bu yüzden hep ağlamaklı , bu yüzden cesaretsiz korkak , son durağa gelmeden inmesini bilmezsen , onlar senı indirmeyi bılır !!!Aslında kendin itiraf edıyorsun ama bunun bıle farkında değilsin !!!

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Yami diyorsunki tahta yapıcı keriz, siz ky zengin oldun diye tavanı çözdü hepinize malı verdi, şimdi daha çok yükselecek. Yav adam 1000 lira yapacağı kağıdı ky ye 100 liraya niye dağıtsın?
    Şunu asla unutmayın hissede hikaye hikayedir. Günü gelince hikayeyi yırtıp çöpe atarlar.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. Selamlar dostlar ..öncelikle iyi akşamlar...piyasa her hisseye farklı reaksiyon gösterir...6-17-33 lira olan Kontr ün kimse bu fiyatlara gideceğini hayal bile edemezdi... Borsada hisseye inanan alır bekler,inanmayan o hisseyi almaz...ama elinde hisse olmadan ahkam kesmek doğru değil...Piyasa alfas ı da beklentileri doğrultusunda fiyatlayacaktir. Bu sebeple daha gider demek ne kadar yanlışsa gitmez artık çok pahalı demek de yanlıştır...Bakalım görelim nasibimizde ne var...
    YAZDIKLARIM SPK KURALLARI GEREĞİNCE AL-SAT-TUT ÖNERİSİ TAŞIMAMAKTADIR...

6. Ya arkadaşlar bu decamercion ve benzeri diğerleri çok biliyor ya cevap vermeyin yaw he he deyin, geçin. Madem öyle ucuz ve kazançlı hissede yazsın. Siz cevap verdikçe değerli hissediyor düşüncesini. Muhattap almayın. Tekrar diyorum ya cevap vermeyin ya da yaw he he deyin. Buraya duzenli giren herkes biliyo kimin ne olduğunu, tecrübesını ve o hissede uzun yazanları. Bırakın konuşsun sma cevap vermeyin veya yaw he he diyelim. Adam cevap verdikçe değerli hissediyor düşüncesini ve habire uzuyor. Pas geçin. Biz biliyoruz bu hissede kim ne zamandır ne yazıyor tecrübesi vs. Önemsemeyin cevabını.

7. gecmis olsun herkese

8. malesef sektor hısselerının sert satış yediği bır doneme denk geldık..sasa ve kontr ün peşıne takılmış durumda pıyasa..onları ızleyen smrtg ve akabınde küçük küçük ayak uydurmaya çalışan gesan var..hepsının de şişen gostergelerı ortada bız alfasta yenı başladık aslında..ky panık yapar malum ılk tabanda nevar neyok yığar malını tahtaya bızımde yaşadığımız o şuanda..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 42/256 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •