İlk günah meselesi
Kiramen Katibin rüşvet kabul eder mi, hayır bu günahı da bize kilitlemesinler.
İlk günah meselesi
Kiramen Katibin rüşvet kabul eder mi, hayır bu günahı da bize kilitlemesinler.
https://eksisozluk.com/entry/124325144
Tam borsa işine ısındım böyle şeyler okuyorum tadım kaçıyor.
Yok ben bu ara borsadan tırsarım,son gene bir sefer yapayım dedim,ufak çaplı operasyondan pata çıkana kadar göbeğim çatladı.Gerek yok adrenaline,yolumuzu çizmişiz altında gümüşte beklemeye devam.Biden erdoğan görüşmesi bence palavra,o görüşme sonu peker reisle bir helalleşir borsada sen sağ biz selamet oluruz.Bu ara atraksiyon zamanı değil.
Ziraat bankasına demirören 750 milyon dolarlık krediyi ödememiş.Ne anapara ne faiz kesik atmış.Ondan sonra bizim bankalar ucuz şu bu.Yahu bu kredi bankanın bilançosunda aktif batık falan diye muamele görmemiş,görse medya kuruluşları aleyhine hacizdi şuydu buydu işlem yapılırdı duyardık.Bankalar bu durumda ,bizim borsa bankalarla giden bir borsa gavur yok,e nasıl olacak bu işler.Arada halkbank topiğine bakıyorum hep yuh artık bu fiyatdan bu rasyolarla halkbank mı olur şu bu.Hep aklıma trump ın bir anekdotu geliyor.Trump bir ara batıyor dünyanın borcu var şirketleri batığa gidiyor batık kredileri borçları ayyuka çıkmış.Yolda giderken yanındaki arkadaşına yolda yerde yatan bir evsizi gösteriyor,biliyormusun bu adam benden daha zengin,en azından borcu yok diyor.
Bankaların kaderi bu. O yüzden hiç bulaşmam. Devlet, merkez bankaları, özel şirketler ve hatta zaman zaman vatandaş. Hepsi bankaya takıp kaçmanın derdinde.
Bankalar kar etmesin diye herkes elinden geleni yapıyor.
ytd
Vatandaşın bankaya yatırdığı dövizler sadece kayıt tan ibarettir.!!
Gerçekte bankaların döviz varlığı yoktur.!!
Kayıtlı döviz borcu vardır.!!
Buharlaşan milyarlarca dolar vatandaşın dövizleridir.!!
Tüpçünün 750 milyon dolar kredisi gibi.!!!
Vatandaşın dövizi yastık altında güvendedir.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri