Sayfa 421/1013 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    https://youtu.be/hzxlDE95XcY

Cin

Bir kargo firmasi deposu.

;)

Dunya lideri ulkeyiz ya.

Cin de surunuyorya
    Ayda 300 dolara fakirlikten.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Türkiye deki hayatı yaşamak için çin de en az 23000 dolar kazanman lazım.Çin de ancak dolar milyarderi rahat yaşar diycem ama onlar da korkudan pek rahat değildir))

İsviçre falan deseniz tamam da.Adamlar doğa,göl orman herşey var.Çin amerika..

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Ben Amerikada 3 yıl yaşadım.

ABD Parası ve vasfı olmayan olmayan insan için yaşanacak yer değildir.

Yoldan düşüp ölsen, kimse yüzüne bakmaz. Acımasızdır. Kuralları katıdır.

Çalışkan, zeki insanlara için fırsatlar sonsuzdur.

Sıradan insanlar için yaşanılacak bir ülke değil.
    bravo

yazdiklarinizin altina imza muhur damga

caliskan degilim zeki hic degilim eee yasamaya hakkimiz yok

TR de olsam oh ne guzel masmavi sularda yuzuyor olacaktim

oysa burada emekli Amerikalilarin sosyal sigorta primlerini ben oduyorum benden cikiyor

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Dolar hep yükselmiyor mu?
    linear olarak yukselmiyor

zigzag yapiyor ama o zig zag ler arasinda 1-2 yil olabiliyor

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    TL yi dolara 3.73 ten cevirip yurtdisina goturen ahmaktir

bu kadar yuksekten dolarmi alinir?
    Ahmet Bey gerçekten çok orjinal yorumlarınız var.Bahsettiğimiz kişiler buradaki gibi 3-5 kuruş birikimlerini korumak için döviz alanlar değil,büyük fonlar.Eğer borsadan yeterli kar ettiklerini düşünürlerse bu fiyattan belki daha yukarıdan bile neden dolara dönmesinler?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bunun ABD vs TR tartışmasına faydası yok ki. Söylediklerin her iki ülke için de geçerli.

Kaldı ki sen kendini geliştirmezsen etrafındakiler de senin gibi olur.
    son cumle cok sacma

olmayan insani benmi yaraticam

kocaman ulke burasi. Oysa sen Istanbul da yasiyorsun 89 milyon insanin en zekileri en zenginleri orada bulursun tabi

ben koca ulkede nereden nasil?

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    bravo

yazdiklarinizin altina imza muhur damga

caliskan degilim zeki hic degilim eee yasamaya hakkimiz yok

TR de olsam oh ne guzel masmavi sularda yuzuyor olacaktim

oysa burada emekli Amerikalilarin sosyal sigorta primlerini ben oduyorum benden cikiyor
    1500 TL asgari ücretle tam bir HOOLYWOOD filmi olurdu valla.

TR deki nüfusun %80 i asgari ücretle geçiniyor.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bilmeden ahkam kesiyorsun yine. mba okullarına bakarak abd nin teknoloji ve bilimdeki ezici üstünlüğünü anlayamazsın, kaldı ki çok iyi mba okulları da var adamların. esasen abd nin bilim ve teknoloji konusundaki universitelerine/programlarına bakman gerekir ki o durumda her şey net olarak ortada: abd gezegenin en üretken ve en iyi universitelerinin çoğuna ev sahipliği yapıyor.

bu üniversite mevzusunu 20 küsur yıl orada kaldıktan sonra hala anlayamamışsan bundan sonra da anlamazsın. sayısız harika okulu var abd nin: mit, caltech, harvard, berkeley, penn state, texas, michigan, illinois, yale, princeton...liste uzar gider.

bu adamlar mars'a gidiyorlar. bu kadar nobel kazanmışlar..hiç mi merak etmiyorsun..

neyse, dolar konusunda "ama onların çok borcu var, batacaklar..." diye yıllardır konuşuyorsun, ama umutluyum yine de, bugun jondowes tan nasıl ogrendiysen konunun aslını ( yani abd nin borcu nedeniyle batmayacağını), universite konusunu da öyle yada böyle ogrenirsin artık. merak et, soru sor kendine.. nasıl bu kadar başarılılar diye.
    ulkede yasayan benim ama ahkam kesen sensin.

JonDowes baya bilgili bir arkadas ama unutma herkes hata yapar

JonDowes arkadasimiz teknik olarak ABD nin istedigi kadar para basabilecegini ic borc dis borc diye bir sey olmadigini cunku butun borclarinin basabilecegi para cinsinden oldugunu soyluyor. E buda dogru

Ama madem ABD istedigi kadar para basabilir o zaman neden habire butce kisintisindan bahsediyorlar. Neden hukumete eleman alinmiyor yillardan beri? Neden subvansiyonlar taker teker kesiliyor?

Cunku paralari yok. Butce acigi JonDowes un dedigi gibi para basilarak SONSUZA KADAR kapatilamaz!!!! (Son cumleyi 10 kere oku)

Universitelere gelince. ABD de butun okullar kotudur demedik. Ama egitim sektoru paragoz bir system olmus. Isleri gucleri para. Daha oncede defalarca yazdik ilk 30 okul haric dedik. Ama genelde egitim seviyesi cokus icinde hem universite hemde ilkogretimde.

Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    1500 TL asgari ücretle tam bir HOOLYWOOD filmi olurdu valla.

TR deki nüfusun %80 i asgari ücretle geçiniyor.
    Hemde ne Asgeri ücret ya....!!???
    Bozdur bozdur harca bitmiyor..!!!
    Aziz Nesin'e saygılar..!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 421/1013 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •