Sayfa 421/878 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon
Arama sonucu : 7019 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: EndeksS

1. tabi bunları bir yerden okumuyor almıyorum, fakat yorumlayabilmem için sezebilmem gerekiyor, bunun için:
    1.lokasyonu iyi analiz edebilmek,
    2.zamanın frekansını analayabilmek,
    3.diğer enstrumanlar, örneğin coinler,..

tabi ki,
    4.Powelden ben de bıktım,..
    5.piyasa elbbette trade edecek, ve çift bıçaklı,..Poweli beklemesine gerek varmı?..

eğer sonuç trade ise, yeterince bekledi bence,..düşünün öyleki Powel bu sene indirime gideceği faiz indirimlerini erteleyerek faiz indirimine dahi borçlandı,..piyasada bu zaman aşırmanın yükünü taşıdığı maliyette hissediyor, dolaysıyla tarde etmeye istekli olacaklar artık
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. önemli data günlerinde ve önemli datalarda, terse düşmemek için datalara karşı önlem almak artık gerekebilir,..

perşembe ve cumalar bu manada flash günler olma özelliklerine geri dönecek duruyorlar,..
    piyasa trade edecek se yapmamız gereken trade için gerekli olan sistemlerimizle oynayıp buna mutlaka uymak,..
    bir sistemimiz yoksa iki ayrı uçta bekleyip, ters taraf çözüm olabilir, ancak burada mesaj 3357 ye göre davranılmalı,..lokasyon kestirilerek bu yapılmalı,

bu bölüm 17 haziran dan başlayıp (sp için, bizde bayarm bitimi, 24 haziran) 4 hafta için (bizde 3 hafta) iyi iş çıkarabilir,..
    Son düzenleme : indregandi; 13-06-2024 saat: 15:49.

3. ''G7 ülkeleri, Rusya'nın dondurulan varlıklarından Ukrayna'ya 50 milyar dolar kredi verecek''

şerro lukta sınır tanımıyorlar,...Ukraynayı yıldan yıla ayartan ve binlerce kişinin hayatına malolan bu savaşı körükleyen bunlar,..

4. ''ABD'de işsizlik maaşı başvuruları beklentileri aştı''

ABD nin enflasyonla mücadelesinde bunun gibi iyi gelen her data, özellikle süreklilik arz ederse, Poweli fena sıkıştıracak,..
    eğer Powel günün sonunda hali ahazırda bir aksiyon almaz sa, takke düşüp kel görünecek ve aslen ABD enflasyonunun altında başka işler aramamıza neden olacak,..

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    ''G7 ülkeleri, Rusya'nın dondurulan varlıklarından Ukrayna'ya 50 milyar dolar kredi verecek''

şerro lukta sınır tanımıyorlar,...Ukraynayı yıldan yıla ayartan ve binlerce kişinin hayatına malolan bu savaşı körükleyen bunlar,..
    ''ABD'de işsizlik maaşı başvuruları beklentileri aştı''

ABD nin enflasyonla mücadelesinde bunun gibi iyi gelen ve mücadelenin iş yaptığını gösterir her data, özellikle süreklilik arz ederse, Poweli fena sıkıştıracak,..
    eğer Powel günün sonunda hali ahazırda bir aksiyon almaz sa, takke düşüp kel görünecek ve aslen ABD enflasyonunun altında başka işler aramamıza neden olacak,..

6. bayrama girdik bir hava sezinliyorum,..normaldir,...

fazla yazıp kendimi üzmeyeyim,

7. mesaj 3356 ve 3357 den devamla

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    ilk 24 haftayı yorumlarsak:

01.01.2024 başlangıç,

17.06.2024 bitiş,

genel beklentim 24 hafta genelinde ''yükselmek, düşmemek, düşer'' gibi yapmak,

yinede dizilim aşağıdaki gibi olabilir:

(10 L) + (2S veya 3S) + (7L veya 8L) + (1S) + (3L) = 24 hafta,

L:yükselmek, realize sonrası yükselmek,
    S:realize, yatay piyasa,

15.01.2024 pazartesi günü 3.haftası başlar(2 haftası geride kaldı)
    31 mart yerel seçimleri analizin 2 veya 3S haftasına denk geliyor,..
    mesaj 2679 dan devamla

01.01.2024 başlangıç, 17.06.2024 bitişli,

genel beklentim 24 hafta genelinde ''yükselmek, düşmemek, düşer gibi yapmak'', olan 24 haftalık zaman analizimiz, 14.06.2024 tarhinde sonlanmıştır,...bu sürede analiz etttiğim xu030 endex i

02.01.2024 - 14.06.2024 tarihleri arasında, gürültülerle patırtılarla olsun,... 8182.xx - 11412.xx başlayıp/biterek + 3230 puanla beklentim yönünde yükselişle sonuçlanmıştır,..

Sayfa 421/878 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •