Piyasa, Merkez Bankası'nın yine pas geçmesini bekliyor
Bloomberg HT Araştırma Birimi'nin faiz anketine göre piyasa, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 23 Eylül'deki toplantıyı da pas geçmesini bekliyor.
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Piyasa, Merkez Bankası'nın yine pas geçmesini bekliyor
Bloomberg HT Araştırma Birimi'nin faiz anketine göre piyasa, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 23 Eylül'deki toplantıyı da pas geçmesini bekliyor.
Son portföy atmışım..
İspatlamaya gerek yok..
Biraz ettik..
Spotta fifty fifty sayılır..
Adam akıllı kar toaso da bim bile bozduran bu piyasa bana millete neler bozdurur..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SP500 spot olumlu açıldı bir miktar kayıpları aldı. DAX da aynı şekilde. Fakat bizim endeks daha kuvvetli bir tepki vermesi iyi olurdu zira yurtdışının halen zayıf olduğunu düşünüyorum, geri gelişlerde marj olabilirdi iyi tepki verseydi. Bizim borsa onlar zirvdeyken zaten diplerdeydi. Onlara bu şekilde ayak uyduracaksak bu işin sonu nerede biter bilemedim.
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Yurtdışları toparlıyor bakalım bizimkisi 1400 üstünü deneyecek mi.
Amerika bence halen zayıf. Vadelinin bu kadar kayıplarına spotun tepkisi bence zayıftı. SP500 spot buradan dönebilir fakata 4350'nin de altına giderse şaşırmam. Burada bir yerde Avrupa'nın veya Türkiye'nin ayrışması gerek.
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Yer İmleri