Sayfa 421/582 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon
Arama sonucu : 4655 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Sayın Ece&Efe 'de haklı sayın Kızıldağ da konuyu uzatmaya gerek yok bence...

Herkes kendi açısından görüyor, ben kendi açımdan mutluyum belki ama Efe değil... Kolay değil, %100 çıkan bir endekste Ereğli'nin bu halde olmasını hazmetmek.

Ben Ereğli'ye girerken, ulan dedim afedersiniz, fiyatı uygun, temettü de veriyor, endeks de gidecek seçim öncesi kesin, giderse bu da gider, gitmezse temettüsünü alır otururuz...

Yani 1 yıl önce kim inanırdı, Endeks %100 gidecek, Ereğli yerinde sayacak, burada yazsak, linç yerdik Ama oluyor işte...

Seçim sonrası bakarsın borsa düşer Ereğli %100 yapar, bunun olmayacağının garantisi de yok...

Herkes kendi açısından hassasiyetlere sahip, üzmeyelim birbirimizi...

2.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Sayın Ece&Efe 'de haklı sayın Kızıldağ da konuyu uzatmaya gerek yok bence...

Herkes kendi açısından görüyor, ben kendi açımdan mutluyum belki ama Efe değil... Kolay değil, %100 çıkan bir endekste Ereğli'nin bu halde olmasını hazmetmek.

Ben Ereğli'ye girerken, ulan dedim afedersiniz, fiyatı uygun, temettü de veriyor, endeks de gidecek seçim öncesi kesin, giderse bu da gider, gitmezse temettüsünü alır otururuz...

Yani 1 yıl önce kim inanırdı, Endeks %100 gidecek, Ereğli yerinde sayacak, burada yazsak, linç yerdik Ama oluyor işte...

Seçim sonrası bakarsın borsa düşer Ereğli %100 yapar, bunun olmayacağının garantisi de yok...

Herkes kendi açısından hassasiyetlere sahip, üzmeyelim birbirimizi...
    ben konuyu kapadım , cevabımı da aldım ... sorun yok fedor dostum ...

3.  Alıntı Originally Posted by Mr Steel Yazıyı Oku
    Seninle hemfikirim dostum her türlü şahsi verimi paylaştım seninle biliyorsun. Diyorum ya ben gerizekalıyım ya da zeki insanları anlamakta zorlanıyorum))
    Olur mu Sayın Mr Steel Rica ederim... Güveniniz için de sağolun ayrıca... Paylaşımlarınız için de teşekkürler...

Bazı şeyler, burada olmanın amacını kavramakla ilgili sanırım.Ben nasıl kavradım, yada bu tamamen bir teslim olmuşluk ve kendimi kandırmaca mı bilmiyorum ama, bir hedef koydum ve o hedefe ilerliyorum. Aslında yatırım da tam da böyle bir şey.

Şimdi borsa da her şey fiyatlanıyor bizim hisseler hariç tamam da, bu her yıl böyle olmayacak, önceki her yıl da böyle değildi zaten. Belki her şey normale döndüğünde Ereğli yine kendini öne çıkartacak, bugün kötü dediğimiz yarın iyi bugün iyi olan yarın kötü olacak...

Sadece insanların nasıl bir yol izleyeceğine karar vermesi ile ilgili sanırım bu durum...

4. İsdemir'de 3 Aylık periyotlarda ortalama 1.300 bin ton civarındaki üretim ve satış miktarı; bu periyotta, üretimde 250 bin ton, satışta 210 bin ton azalmış durumda...

36 milyar TL lık dönen varlıklarına karşılık, kısa ve uzun dönemli borç toplamı 37,5 milyar TL...
    Özkaynaklar 51,4 milyar TL...

Bence sıkıntı yok...

Silkelemelere de kapılmam.

5.  Alıntı Originally Posted by ekonom Yazıyı Oku
    Sayin mr steel..hasilati tutturmussunuz tebrik ederim..toplamda 100 demistiniz..100 gelmis...yalniz bu ceyrekte satislarin maliyetinin cok fazla olmasini aciklayabilecek biri varmi...gecen yil ki 3.ceyrekte 18 hasilat 11 satislarin maliyeti var iken bu ceyrekte 36 ya 31 olmus....
    Sayın Tory çok güzel analizler yapar bu noktalarda...Vakti olunca yazar sanırım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    İsdmr in bilançosu iyi değil arkadaşlar...bu fiyatın içinde mi ,? meselemiz bu .yarın anlayacaz ..bakalım ne olaca?iki tarafta mümkün.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Bence yarın ısdmr satabilirler
    En iyi takas Sahibi ziraat tek başına satmış
    Sezgin abi de sürekli ziraat diyordu

Sn kızıldağ; Twitter de son bilanço ile ilgili yorumlarını yazmış.Açıklamalar güzel, İsdemir için 4 - 5,5 tl , Ereğli için 7 Tl temettü beklentisi var.

Sayfa 421/582 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •