Benim de ne kadar iyi dediğim adam var viopta mahvoldu abi.. ciddi anlamda uzak vade de özellikle stratejik olmak.lazim robotu açmadım kendim işlem yaptım süründürdü resmenSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim de ne kadar iyi dediğim adam var viopta mahvoldu abi.. ciddi anlamda uzak vade de özellikle stratejik olmak.lazim robotu açmadım kendim işlem yaptım süründürdü resmenSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bankalara sinir oluyorum..giderken mıy mıy...
ama düşerken şarıl şarıl...
satın KARDMİR,EREĞLİ-BİM
alın bankaları....ilk defa böyle bir şeyle karşılaştık.
Yok abi sanayiden gerisi boş ve öngörülebilir.. bakınız thy mesela örnek saçma oldu ama..
Abi iki yöne de fırsat verdiSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi sen bizi hep yanlış anladın, isteyen istediği poz. u istediği kadar açar, ister bi lot ister 2bin lot
herkesin tarzı başkadır, kimisi pacal yaparak gider kimisi piramit, kimisi robota bağlar kısa stoplu oynar kimisi Manuel keyfine göre, herkesi tek kalıba sokamazsın.
Senin sensör bayım a sürekli tavrın yanlıştı yoksa grafiklerin gayet iyi, bol kazançlar...
Hamdım Piştim Yandım
Dax toparlıyor bu arada....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Yer İmleri