-

Originally Posted by
Moruk
Laki Abi:
Sen ne deyyon ya?

))
sen uçarken iyi de şeyhinin uçtuğuna niye inanmıyorsun ? desturrr
-
Mert Çiller İstanbul'da Su Altı Kurtarmada dalgıçlık öğrenerek hafta sonu yalılarına evci çıkarak, Doğan Güreş' in bar kavgalarıyla ünlü oğlu da İzmir Narlıdere'de kısa dönem askerlik yapmıştı. Hatta o yıllarda bir powerpoint yansı düşmüştü internete, bir sürü üst düzey zat, oğulları ve yeğenlerinin nerede askerlik yaptığıyla ilgili, nasıl bir istatistik ilmi ise bu dağıtım programının algosu, bir şekilde bu oğul ve yeğenleri tanıyabiliyordu dağıtırken.
15 Temmuz davalarında, hani bi beyin vardı, şahıs birine beynim diğerine de kalbim diyordu hah o beyin, mahkemede ifadesinde 'laf arasında', bizim ASAL dağıtım programına müdahale yetkimiz vardı, istediğimizi istediğimiz yere verebiliyorduk diye bir laf etti.
Hülasa, bizzat kendileri veya kendi oğullarıyla kahramanlık yapamayanlar, başkalarının oğullarıyla kahramanlık yapmayacak arkadaş!!
Yani belli bir siyasi görüş ortaya koyuyoruz tamam da, ister A ister B ister C gelsin, düzenle düzülenler hiç bir zaman değişmeyecek, birileri için hukuk üstün, birileri için üstünlerin hukuğu olacak eşek arısı gibi örümcek ağını yırtacak..
Tabi kendimce böyle, şahsıma göre ise gitsin şu hırsızlar artık pohunu çıkardılar, bana göre ise tarağı tutmadıktan sonra çıkmadık candan ümit kesilmez, ben kendim ve şahsım üçlemesi, o yüzden fazla da şaapmamak lazım
-
hahayyyttt ....
İnsanın en büyük düşmanı , çıkarcılıktır. Çıkarcılık bir zeka oyunudur ve bumerang gibi döner gelir eninde sonunda seni vurur...
-
delimiz de oldu allaha şükür..
-
-
Forumdaşlarım, uyuyamıyorum, sürekli bir jetlag halinde dolanıyorum ortalıkta, geçen kaza yapacaktım az kalsın, fişi çekiyorum, normalde dönmem lazım, yazamayabilirim eskisi gibi...
Her şey şuradan başlıyor, daha önce bahsetmiştim, gerisi komple bunun alt fonksiyonu.
Zirve yapmış da olabilir, Kasım-Aralık 200 baz puan indirilirse faizler tekrar atağa da kalkabilir, atağa kalkışı da iki türlü ya yine flat, ya da itkiselleşmiş demektir, muhtemeller aşağıda YTD

USDTRY
Son grafikte or 5 dediğimiz tepede ya bitti burası ki ED olur, ama tam oturmuyor ana şablon yani uzunca süre buralarda düzeltemez bu gerçekçi değil, ha ne olur, bir running flatla başlayıp, yukarıya doğru kompleksleşir, düzeltme ama götün götün de yukarıya giden bir formasyon, ya da TR10Y ve 200 baz puan indirimle hala devam ederse yukarıya, ED 5 in son zigzagının, C dalgasının da kendi içinde ED leşmesi...
Lineerde 10.16 yı (logda hatırlayamadım şimdi 10.40 mıydı) geçerse ED patlamış, son 6.90 dibi 4, 8.26 dibi 5 nci dalganın 2 nci dalgası, ve şu an 5 inci dalgayı itki çiziyoruz 3 e gidiyoruz demektir, 11.22 ilk hedef olur..
Bunları yazarak anlatmak zor, şekildeki gibi yani...(hala devam eden ED hali, ED 5 de, zz nin C si de ED???)
Benim adım hıdır, elimden gelen budur, uyumam lazım benim, saat 2 de yattım, 6 da kalktım, muhtemelen 9 da uykum gelecek 12 gibi gene kalkacağım, fena...kaçenzi..
YTD

ED patlarsa nolur ki, hikayesi..
-
İki adet yeni sürüm "Megri megri" gelmiş.. "Apo'nun heykelini dikeceğim.. PKK terör örgütü değildir.. Kandil savaş değil barış merkezidir... PYD-YPG onurumuzdur... PKK sizi tükürüğüyle boğar... Hükümetin müzakere için muhatapları BDP, KCK, Öcalan ve PKKdır. diyen, Kürdistan için Türk halkının onbinlerce çocuğunu öldüren PKK/hdp EşBaşkan Demirtaş'ın avukatlığına soyunmuşlar... Mahkeme salonlarına sığmamışlar, Türk insanını asılmayı hakeden bu vatan haini Kürtçülere ısındırmak için Dolar topiğine de taşmışlar.!.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...73#post5580373
https://www.hisse.net/topluluk/showt...11#post5580911
-
Efendiler ! Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz. 28 Ekim 1923.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri