Sayfa 423/1004 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bu haber mi reklam mı ?

yukarıdaki linke tıklayıp haberi son paragraftan okumaya başlayınca , zaman kaybı olmuyor bakınız aşağı ;

https://habermotto.com/feramuz-erdin-kimdir
    O kısmı benim de dikkatimi çekti, genelde o tip ekstra bilgiler olmuyor. Reklam haber gibi gözüküyor.

TV'de sağlık programına sağlıkçı çıkıyor, bir hastalığı anlatıyor, sonra şunu tiketin filan diye reklam çıkıyor. O tip bir şey de olabilir.

https://tr.linkedin.com/in/feramuz-erdin-5a648140
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Geçen sohbet programında bir olay anlatıldı. Birileri bir yatırımcıyı aramış, sen satmadan gitmez demişler. Yüz yüze görüşmüşler ve 2 liradan aldıklarını 20 TL den satıp devir etmiş. Doğruluğunu bilemem.

Bazen oradan kim satıyor bu hisseyi diye karşı kurumdaki temsilcisine filan soran oluyormuş.

Borsada yeterli sayıda büyük kumarbaz olur ise sorun yok, çok sayıda kumarbaz canlı piyasa demektir.

Bunun dışında yurt dışından yurt içine para sokmanın da temiz bir yolu olabilir.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen sohbet programında bir olay anlatıldı. Birileri bir yatırımcıyı aramış, sen satmadan gitmez demiş. Yüzyüze görüşmüşler ve 2 liradan aldıklarını 20 TL den satıp devir etmiş. Doğruluğunu bilemem.

Bazen oradan kim satıyor bu hisseyi diye karşı kurumdaki temsilcisine filan soran oluyormuş.

Borsada yeterli sayıda büyük kumarbaz olur ise sorun yok, çok sayıda kumarbaz canlı piyasa demektir.
    eskiden piyasa daha bir tatlı idi, ofiste malak gibi yayılıp keyif içinde peşmelba tatlısı yerken, tahtaya dealerları gönderirdik. tahtanın bulunduğu yere varınca, tekrar telefon açar fiyatları okurdu falan... ilham, suaydın , kaypakkaya , dündar altay , erol evginin kardeşi, kutmanspor, falan zamanları... güzel ve keyifli günlerdi...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. Hektaş bu bilançoyla 3 seans taban yemeli ama tarikat bırakmaz

5.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    eskiden piyasa daha bir tatlı idi, ofiste malak gibi yayılıp keyif içinde peşmelba tatlısı yerken, tahtaya dealerları gönderirdik. tahtanın bulunduğu yere varınca, tekrar telefon açar fiyatları okurdu falan... ilham, suaydın , kaypakkaya , dündar altay , erol evginin kardeşi, kutmanspor, falan zamanları... güzel ve keyifli günlerdi...
    Eskiler sohbet programlarında anlatıyor. Onların zamanında bir temel atılmış.

TV'de dizisi de vardı.

Şimdi çok farklı dinamikler var gibi. F/K, PD/DD, FAVÖK/FD ye bakan yanında bu hisse ile ne kadarlık iş yapılabilir diyenler de var gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Hektaş bu bilançoyla 3 seans taban yemeli ama tarikat bırakmaz
    1 taban bile yemez.
    Yarın ..
    Olmadı bir kaç gün bir bakmışsın fışkırmanın kralı gelmiş hem sasa hem hekts da.

3x tl getiri beklentim var 3 dolardan 1 dolara düşmüş hekts özellikle.Ralli için inanılmaz bir alan açıldı önlerinde.

ENERJİ lerde 6 - 10 aylığına fişi çekerlerse bunları yeniden devreye almak zorunda.

7. bana yazma benim muhatabim degilsin seni uyardim yazma cok basit birşey bak yazmanak. forumda senin dışında kimseyle bu tür diyaloğum olmadı. ama senin birçok kişilyle salak saçma diyalogun var insanlari rahatsiz ediyorsun.. hadi sen haklı ol ben hatali yorum yapmiş olayim ve ezik olayim. kabul.....

bu raddeden sonra herkesten özür dileyerek ben forumdan ayrilmak zorundayim. cunku bu tür şeylere takiliyorum yapı olarak. ... sanada var ise hakkimi helal etmiyorum.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    nasiii...

yontma taş devrinde borsamı varıdı dayu

Sayfa 423/1004 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •