Originally Posted by
Batman
Buna oy verirlerse çocuğu olana da çocuk yapabilir ,ayrıca kardeşi olana olmayana kardeş yapacak mış gibi görünüyor.
Çok dikkatli olmaları lazım.
............
Dün eski Kadıköy lü bir arkadaşım lâ buluştuk, Kadıköy de , Nazım Hikmet cafe sinde, bilenler bilir. Meşhur , geniş bir yer yemek, çay, bira felan var. Çok ucuz değil yani adına aldanıp gomünist zannıyla gitmeyin ama ödemeden kaçabilirsiniz. Elimizde fiş kendiniz gidip ödüyor sunuz.
Neyse Fatih Mehmet Maçoğlu kazanır mı dedim Kadiköy'de, bana asla kazanamaz dedi, en fazla% 15-20 alabilir, Kadıköy halkı özgürlük peşinde ucuzluk değil dedi. Bu da Cehape nin kalesi olan bir semtte cehape nin nasılını açıklıyor, CHP asla halk partisi olamadı Atatürk ten sonra , sadece bir yaşam şeklini ifade etti , bizim çektiğimiz çilede , sağ kesim iktidar ı kadar sol muhalefet sorumluluğu var , Liberal solcular ın ( sözümona solcular) Allah belasıni versin. O zaman sağ da sol da adam olur. Olmak zorunda kalır.
Maçoğlu na oy vermeyen, bir halk ın ucuzluk ,adalet , kalkınmabeklentisi falan yoktur, kafama göre içeyim takılayım yeter , benim zaten tezgahım çalışıyor diyenlerden de kimseye 5 kuruşluk faide gelmez.
Son düzenleme : Desidero74; 04-02-2024 saat: 11:44.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Yer İmleri