Din afyon gibidir.. Dozundan fazla verilirse uyuşturur..
Uyuşturulmuş kafalara HAYIR..
İşte örneği..
https://m.youtube.com/watch?v=2LJO8uk40aA
Ormanlar kralı aslanın düğünü varmış.
Tüm orman halkı seferber olmuş. Eksik bir şey kalmasın diye çaba göstermişler.
Kral hazırlıkları kontrol etmiş.
Bir bakmış müzisyenlerin içinde zurnacı yok.
-Nerde lan zurnacı?
-Efendim, zurnacı karşı ormanda, yanlız gelemez.
-Gönderin ulan genç bir aslan alsın getirsin. Zurnasız düğün mü olur...
Genç aslanı seçip göndermişler.
Zurnacıyı bulmuş. Zurnacı garibim eşek. İstemese de mecbur gidecek.
-Aslan kardeş zurnanın kılıfı evde alıp geleyim, demiş.
-Başlatma kılıfından yürü düş önüme...
Eşek önde aslan arkada epey gitmişler.
Birden eşek durmuş.
-Ne oldu lan neden durdun.
-Ben sana zurnanın kılıfını alalım demiştim, bak önümüzde dere var, zurna ıslanırsa sittin sene çalmaz.
-Eee ne yapçaz şimdi.
-Bir çözüm var.
-Nedir la çabuk söyle.
-Sana zurnayı s.karsam rahatça geçeriz ve sonra sorun çıkmaz.
-Olurmu lan öyle şey.
-O zaman ben hiç gitmeyeyim sen krala derdini anlat.
-Tamam lan bi kereden bi şey olmaz.
Eşek aslana geçirince aslandan bir "hıh" sesi duyulmuş.
Tam derenin dibine gelince aslan daha fazla dayamamış kaçmış.
Düğün alanında genç aslanı görenler;
-Nerde zurnacı, niye getirmedin.
-G.tüne güvene varsa gitsin getirsin zurnacıyı.
[emoji23]
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
Onun özgüveni olduğunu kabul ediyorsanız, karşısına çıkacak özgüvenli birinin olmadığını mı demek istiyorsunuz?
Bunu c.b. ve b.b. na da söylüyorsunuz, dikkat edin
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
yahu o yazı gerçekten iğrenç duruyor orada, sn.moderatör i-ked lütfen silermisiniz o çirkinliği, babasının şifresini kullanarak yazan 9 yaşındaki bir afacana pek benzemiyor, pek bilenmiş , her neyse lütfen silin o rezaleti şurada düzeyli bir paylaşım yapamayacakmıyız
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yazı silindi ve kendisi forumdan uzaklaştırıldı. Geriye kalanlar efendi gibi yazsınlar.
Forum Kuralları
Hayat bazen çok cimridir.
İnsanın yeni bir duygu tatmaksızın günler, haftalar, aylar hatta yıllar geçirdiği olur.
yine başlığa limon sıktılar , iyi geceler
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Tam hatırlamıyorum ama 2005 ten beri burdayım. Eski topikte kaldı itibar puanlarım. Puan önemli değil. Yarın silinir gider. Önemli olan dostluk.
Tüm Dostlara Selamlar...
Yer İmleri