Sayfa 424/474 İlkİlk ... 324374414422423424425426434 ... SonSon
Arama sonucu : 3792 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1. Hayır. Tabiki diğer hisselerde de fiyatlar yapmacık ama Akarkonun durum alenen yapılmış olması tuhaf. En azından piyasaymış gibi davranılabilirdi. Resmen kapalı kapılar ardında şu kadar lot şu fiyattan verilecek deniyor ve bizde izliyoruz. Burada piyasa değerlemesi falan yok..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,893
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Borsada hisselerin tamamının fiyatı illüzyondur.
    Geçen hafta yapıkredi ve akbank öncülüğünde bankalar niye çöktü?
    Ekonomik izahı ne?
    O iki banka üç günde %25'ten fazla sermaye mi kaybetti?
    Para mı batırdı?
    Yoksa,
    Hakim ortaklarının tercihi neticesi mı idi?
    bankaların çökmesi yabancı etkisi onların hızla çıkmaları neticesinde içeride karşılanmaması...
    sn ekserjinin sorduğu soru bir açıdan doğru. neden daha düşükten alınıp yerine konmadı. bence ana hissedarlar artık düşmeyi pek de istemiyorlar. geçmişte Hedefin şimdilerde Globalin fonlarındaki mallar nereye gitti bilmem ama bir şekilde o zamandan beri şirket güvenilmez oldu...

odaklanılması gereken bence geri alımın miktarı ve seviyesi. PDDD nin % 20 fazlası güzel bir hedef ve bu seviyelerden artık yönetim dolayısı ile ana hissedarlar rahatsız. benim rahatsızlığım o hedefin belirlenmiş olması ve benişm hedeflerim için çok az olması...

3. Leyla ve izzet abiler ,o aralar hisse de cosku ve momentum varken 12 milyon lotu cok rahat 200 den satabilirlerdi,100 lerden neden verdiler ise,hisse de geri alim i, fon satışı kesin olacakken yukaridan yapti..

Sirket bence acele ediyor zaten geri alim icin..
    Var bir plan,yakinda duyarız..

4. Benim en çok merak ettiğim cuma kapanışta akbank'ın aldığı 2 milyon lot fon alımı mı değilse kim aldı? Devamı gelecek mi?

5. Bist 30 a giren cimsa -6..
    Tavhl -3...

30 dan cikan Alarko yüzde 4 arti..bir ay da yuzde 35 prim..

Bir daha 30 a girersek girmeden en azindan yarisini verelim..

Şu an F/K anlık olarak >> 26,04

İlk çeyrek bilanço da F/K nın önemli sinyalleri vereceğini tahmin ediyorum...(...daha sonraki çeyreklerle ilgili...)
    ...

Candle-Stick analizi Bist endeksleri konusunda uyarıyor....Elimizdeki hisseler konusunda yine dikkatli olma zamanı....

...

...

Sayfa 424/474 İlkİlk ... 324374414422423424425426434 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •