Sayfa 425/919 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    dolar bazlı hissen 3,5 kat tl bazlı 2,5 kat düşmüş zirveden ve aradan 1 sene geçmiş hala tık yok düşmeye devam ..

çık televizyona medyaya açıklama yap yatırımcılara sahip çık, ne biliyim Kapa iş anlaşması gönder , veya sembolik te olsa hisse geri alım açıkla..

hepsi hırsız bunların ..

bunlarda suç yok..

suç bende bunlara yatırım yaptım.
    Son çeyreği bekliyorum. Dört yıl bitmek üzere . Şimdiye kadar Lütfi Bey'in söyledikleri ve hedefleri tutmadı. Hep bir ümit vardı artık tükenmek üzere. Şu pandemi süreci ve siber güvenlik konularında olan gelişmelerden hiç bir ilerleme kaydedilememesi benim için hayal kırıklığına dönüştü.
    Hele 50 li fiyatlarda tutunamayıp 30 fiyatlarda durması hatta gözünü daha aşağıyalara dikmesi çok moral bozucu.
    Bu kadar pazarlama ve ARGE den büyük bir sıçrama yapmaması ne diyelim artık sağlık olsun. Hiç bir şirkette gönül bağımız yok .
    Eskilerden terzico vardı sürekli söverdi. Hak vermemek elde değilmiş.

P13 Blue Max Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by hayrii Yazıyı Oku
    Son çeyreği bekliyorum. Dört yıl bitmek üzere . Şimdiye kadar Lütfi Bey'in söyledikleri ve hedefleri tutmadı. Hep bir ümit vardı artık tükenmek üzere. Şu pandemi süreci ve siber güvenlik konularında olan gelişmelerden hiç bir ilerleme kaydedilememesi benim için hayal kırıklığına dönüştü.
    Hele 50 li fiyatlarda tutunamayıp 30 fiyatlarda durması hatta gözünü daha aşağıyalara dikmesi çok moral bozucu.
    Bu kadar pazarlama ve ARGE den büyük bir sıçrama yapmaması ne diyelim artık sağlık olsun. Hiç bir şirkette gönül bağımız yok .
    Eskilerden terzico vardı sürekli söverdi. Hak vermemek elde değilmiş.

P13 Blue Max Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sayın hayrii, tam bir hayalkırıklığı benim açımdan bu sonuçlar..

kaç senedir 1 kere bile hedef tutturamadılar..

uzun vade olarak kalmamıza destek olacak, uzun vade tutmak için umutları tazeliyen bir bilanço bile görmedik son 4 senedir

çünkü hiç bir hedefi tutturamıyorlar bırakın dolar bazlı büyümeye , tl bazlı büyüme bile çok yavaş hemde doların son senelerde bu kadar çıkmasına rağmen.

3. borfin programından bakıyorum şu an dolar bazlı satışlara 9 aylık olarak şaşkınlıklar içerisindeyim!!!

Bunlar yurtdışı , 9aylık dolar bazlı satışlar..

2018/09 1.773.000

2019/09 1.209.000

2020/09 820.000

2021/09 885.000

2018 yılında 1 milyon 773 bin dolar satış yapılmış 9 aylıkta yurtdışı satışlar , şu an ise 9 aylıkta 885 bin dolar..

2018 den beri 4 senedir yapılan ortalama toplam 100 milyon tl arge ve pazarlmanın sonuçları nerede?

bunlar bizimle alay mi ediyor??

bildiğin yurtdışı satışlar artmasını geçtim sürekli azalıyor..

4. 885 bin dolar ne demek ? ironsphere kuruldğdan 5-6 sene oldu hala bakkal cirosu kadar ciro yapıyor...

tam bir başarısızlık ve haya kırıklığı ..

5.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    sayın hayrii, tam bir hayalkırıklığı benim açımdan bu sonuçlar..

kaç senedir 1 kere bile hedef tutturamadılar..

uzun vade olarak kalmamıza destek olacak, uzun vade tutmak için umutları tazeliyen bir bilanço bile görmedik son 4 senedir

çünkü hiç bir hedefi tutturamıyorlar bırakın dolar bazlı büyümeye , tl bazlı büyüme bile çok yavaş hemde doların son senelerde bu kadar çıkmasına rağmen.
    Daha 2008 (evet 13 sene evvelki) hedefi olan 9 milyon 375 milyon dolari tutturamadik sayin lionness.

https://www.hurriyet.com.tr/bu-sirke...r-acik-6771593

Yatirim tavsiyesi degildir

6. Kron, Omdia raporunu sitesine de ekledi.
    https://kron.com.tr/kron-omdia-unive...omdia-universe

Anlayamiyorum, PAM alaninda hem de lider 5 sirket arasinda anilacaksiniz ama yurtdisi satislariniz bir turlu artmayacak. Musteri sayiniz artacak, urun kaliteniz gun be gun gelisecek, taninirliginiz yukselecek ama yurtdisi cironuz artmayacak. Iyi urunumuz var ama satis olmuyor. Eski yillarda milli maclardan sonra, kaybettikten sonra, iyi oynadik ama olmadi diye teselli olurduk. Burada o calismiyor.|

7.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Kron, Omdia raporunu sitesine de ekledi.
    https://kron.com.tr/kron-omdia-unive...omdia-universe

Anlayamiyorum, PAM alaninda hem de lider 5 sirket arasinda anilacaksiniz ama yurtdisi satislariniz bir turlu artmayacak. Musteri sayiniz artacak, urun kaliteniz gun be gun gelisecek, taninirliginiz yukselecek ama yurtdisi cironuz artmayacak. Iyi urunumuz var ama satis olmuyor. Eski yillarda milli maclardan sonra, kaybettikten sonra, iyi oynadik ama olmadi diye teselli olurduk. Burada o calismiyor.|

"Dünyaca ünlü araştırma ve danışmanlık şirketi Omdia tarafından pazar liderleri arasında gösterilerek ürünlerimizin kalitesi ve benzersizliğini bir kez daha vurgulamış olmaktan gurur duyuyoruz. PAM pazarı 2020 yılında 2 milyar dolara yükseldi. Bu da 2019 yılına göre yüzde 14'lük bir artışı temsil ediyor. Öte yandan pazarın 2021 yılında 2,3 milyar dolara ulaşması bekleniyor. Rapora baktığımızda ise PAM pazarının 2025 yılında 4 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Böylesine büyük bir pazarda bu başarıya ulaşmamızda var gücüyle çalışan ve katkı sunan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Lütfi Bey PAm pazarı bu raporda 4 milyar dolar olacak deniyor..

onlarca şirket arasında ilk 5 lider olrak giren kron pazardan 2024 e kadar yüzde kaç alır?

istatistiksel matematiksel olarak yüksek bir oran alması gerek çünkü ilk 5 girdi Kron.

ilk 5e giren kron bırakın yüzdebiri , PAM pazarından yüzde 5 bile alma ihtimale bile var ve bu satışları uçurur dolar bazlı olarak , doların 9,70 olduğu şu an , 2024te usdtry ne olur? tl bazlı ise uzaya gider satışlar..

ancak ne var ki şimdiye kadar sonuç yok...

tabi borsa geleceği satın alır orası ayrı ..

Kron özelinde bu "gelecek" tam bir belirsizlik muamma

https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...timi-14504302/
    Son düzenleme : lionnes; 03-11-2021 saat: 17:06.

8. Bilançonun olumsuz olabilecek etkisi, bugün kısmen azalmış gibi oldu. Yarın ola hayırlar oLa.

Sayfa 425/919 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •