Sayfa 427/774 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by fornaks Yazıyı Oku
    Kan dökmeyi ne kadar çok seviyorsunuz.
    Kanlımı olacak , kansız mı. Ben bu lafları hatırlayacak yaştayım.Sizler düşünmüyorsunuz.

Putin Pazar günü Ankara'da domuz Eti'yle kahvaltı edecem dese, varsaysak.oldumu şimdi bu .

Putin öyle birşey söylemedi ama bizim başımızdakiler çok şey söyledi.
    Bunu K.Kılıçdaroğlu söyledi kan dökmeden geçirmezsiniz filan diye.
    İçerde birileri algı,dışarda A.B.D. Suriye,PKK,FETÖ İşid yani hepiniz aynısınız.

2.  Alıntı Originally Posted by fornaks Yazıyı Oku
    Zor oyunu bozar. Kürdistan bayrağını bile selamlarsın.
    Şerefli bir Türk vatandaşı olsaydın eğer bunu düşünmeden söylemezdin.
    15 Temmuzu yapmaya kalkanların sözlerini kopyala yapıştır yapıyorsun.

fornaks Guest
    Doktora yapmasaymış ı zaten savaşacakmış Suriye'de derken. Bi gülme tuttu, dedim dilinin kemiği yok .Tırsak derken Kahkaha atıyordum. Dedim uyu delidir kuyuya taş atıyor.

fornaks Guest
    İnsanlar tankların önüne yatacak. (Her zaman kalbimizde olacaklar) Beyefendi doktora yapıtormuş .As..tir ...LAN

5.  Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    Burda aklına fikrine söz geçiremeyen ,Hayır diyeceğim ama Devlet Millet için diyip.
    PKK ve FETÖ nün sosyal medya paylaşımlarını kopyala yapıştır yapan yalakalar var.
    Hocam sen gerçekmisin gerçeksen bu kafa için ne kullanıyon gerçek soruyom hatta yalvarıyorum neolur söyle

6.  Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    Burda aklına fikrine söz geçiremeyen ,Hayır diyeceğim ama Devlet Millet için diyip.
    PKK ve FETÖ nün sosyal medya paylaşımlarını kopyala yapıştır yapan yalakalar var.
     Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    Şerefli bir Türk vatandaşı olsaydın eğer bunu düşünmeden söylemezdin.
    15 Temmuzu yapmaya kalkanların sözlerini kopyala yapıştır yapıyorsun.
    Müthiş kafa harbiden nekullanıyon sen

fornaks Guest
    Olay Şu, milyar yıllık bir dünya ve evren düşünürsek ki öyle :Yaş 18 e kadar ve 65 Den yukarı saymazsak 47 yıllık bir saltanat için. Sonsuz mutluluk ve cennet Red edilir mi . Akıllı olmak, Suriye'yi kan gölüne çevirmemek ,kul hakkı yememek, yalan söylememek, kibirli olmamak, hırs için katil olmamak ve onların çığırtkanlığını yapmamak gerekir. Sonuçta sonsuz mutluluk var .Bence biraz düşünmek lazım.

Sayfa 427/774 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •